Uutinen Edustus

Veikkausliigakauden 2024 otteluohjelmaan on tehty muutamia tarkennuksia.

Huhtikuulle aseteltu ottelu EIF – AC Oulu siirtyy lauantailta 20.4. pelattavaksi sunnuntaina 21.4. kello 18.30. Syynä siirrolle ovat aikataululliset syyt EIF:n varakenttänä toimivalla Myyrmäen jalkapallostadionilla.

Ottelut KuPS – FC Inter ja FC Inter – KuPS vaihtuvat pelattavaksi toisin päin. Taustana on Kuopion kaupungilta yllättäen otteluohjelman julkaisun jälkeen tullut ilmoitus pakottavasta aikataulumuutoksesta Väre Areenan jalkapallonurmen uusimisen osalta. Kentän alusta on vaihdettava, jotta KuPS voi pelata kesällä eurocup-otteluita kotikentällään ja vaihto osuu nyt saadun uuden ilmoituksen mukaan ajankohdallisesti siten, että kenttä ei ole käytössä 20.4., johon oli aseteltu ottelu KuPS – FC Inter.

Seurat ovat keskenään neuvotelleet tilanteesta ja esittäneet ratkaisunaan kotiotteluiden kääntämistä toisin päin siten, että KuPS – FC Inter siirtyy pelattavaksi runkosarjan viimeisellä kierroksella 1.9. ja FC Inter – KuPS puolestaan huhtikuulle ja samalla sen pelipäivä muuttuu perjantaille 19.4. ja ottelun alkamisaika on kello 18.00. Veikkausliiga on hyväksynyt muutoksen seurojen esityksen mukaisena.

Päivitetty otteluohjelma.