Uutinen Edustus

Upea ja laaja Raatin stadion ja AC Oulun mukavat yleisömäärät tekevät jalkapallotapahtumasta tunnelmallisen ja hienon. Samaiset asiat tuovat myös omat haasteensa. Alla oleva tieto on tärkeää hyvän tapahtuman aikaansaamiseksi.

Lippuaciaa – Kuinka tulla stadionille

Portit ja lippuluukut AC Oulun otteluihin avautuvat tunti ennen ottelua. Kausikortin ja ennakkolipun omistajat säästyvät jonotukselta – he voivat kävellä suoraan järjestyksenvalvojan luokse, joka lukee lipun viivakoodinlukijalla tai repii tarkistusosan. Lippuluukulta lipun ostaville suosittelemme ajoissa paikalle saapumista. Pahin ruuhka-aika lippuluukuilla alkaa n. 20 minuuttia ennen ottelun alkua. Käteisellä maksaessa aikaa säästyy, mutta liput voi ostaa myös pankkikortilla kaupungin päädyn lippuluukuilta.

Lisätietoja lippujen hinnoista sekä alennus- ja ilmaislipuista TÄÄLTÄ>> Tutustu huolellisesti!

Pääkatsomoaciaa

Pääkatsomoissa jokaisella on lippuun tai kausikorttiin merkitty paikkanumero. Istuthan vain omalla paikallasi. Pääkatsomossa palvelee kaksi kioskia sisäkäytävällä, yksi grilli kaupungin päädyssä ulkoilmassa sekä kaksi anniskelualuetta ylätasanteilla. WC-tilat löytyvät sisältä.

Aurinkokatsomoaciaa

Aurinkokatsomoissa istumapaikkoja ei ole merkitty, vaan jokainen etsii itselleen mieluisan vapaan paikan. Aurinkokatsomo on ns. ”kampanjakatsomo”, jonne on erihintaisia lippuja ja myös mahdollisia alennuksia – seuraa AC Oulun nettisivuja. Aurinkokatsomossa kaikki palvelut sijaitsevat keskiviivan tuntumassa. WC-tilat sisääntuloväylien läheisyydessä.

VIP-vieraat, media

VIP-vieraat (VIP-kausikortin omistajat, otteluisännät, aitioita varanneet jne.) sekä media kulkevat omiin tiloihinsa info-pisteen kautta, joka sijaitsee uimahallin sisääntuloaulassa. Info-pisteessä ei ole lipunmyyntiä.

Muuta

AC Oulu suosittelee käteismaksuja, joka on korttimaksua nopeampaa. Ongelmatilanteissa ja palauteasioissa ottakaa rohkeasti yhteyttä info-pisteeseen tai pelipäivien ulkopuolella Juho Meriläiseen.

Nautitaan yhdessä hienosta tapahtumasta, tunnelmasta ja tietysti jalkapallosta!