Uutinen Edustus

Rahoitusalan konserni Svea ja Veikkausliiga ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tarjoaa selkeää lisäarvoa myös suoraan Veikkausliigan seuroille. Yhteistyön puitteissa seuroille avautuu mahdollisuus hyödyntää Svean rahoitusratkaisuja oman toimintansa tukena.

Svean kanssa solmitun yhteistyösopimuksen myötä Svean joustavat rahoituspalvelut ovat tarjolla kollektiivisesti kaikille 12 Veikkausliigaseuralle. Tämä antaa mahdollisuuden pitkäjänteiseen suunnitteluun ja taloudellisesti joustavaan toiminnan tasapainottamiseen. 

Olemme totta kai erittäin iloisia uudesta kumppanista niin Veikkausliigan kuin seurojenkin puolesta. Kyseessä on monitahoinen yhteistyö, joka näkyy myös konkreettisesti seurojen arjen toiminnan helpottamisessa.

Veikkausliigan kaupallinen johtaja Nicolas Prieto toteaa tyytyväisenä.

Veikkausliigaseurojen tulo- ja menorakenteet ovat kalenterivuoden sisällä monesti haastavia, koska seurojen Veikkausliigan kautta saamat tuotot painottuvat vahvasti sarjakauden loppuun ja sen jälkeiseen aikaan menojen puolestaan pysyessä varsin tasaisina läpi vuoden. 

Seurojen rahavirrat eivät tule tasaisesti. Tämä sopimus tarjoaa seuroille ennen kaikkea mahdollisuuden saada joustoa arjen tekemiseen mahdollisimman laadukkaasti.

Prieto kiittelee.

Svealle nyt solmittu sopimus tarjoaa mieluisan tavan kehittää omia palveluita ja yhdistää rahoitusratkaisut osaksi urheiluyhteistyötä. 

Meille Svealla joustavat ja uudistavatkin ratkaisut ovat aina olleet osa tekemisen ydintä. Onhan meidän slogankin Enemmän mahdollisuuksia. Juuri niitä me haluamme nähdä ja tarjota: Mahdollisuuksia, ei esteitä.

sanoo Svean maajohtaja Pasi Väre.

Vaikka Svealle yhteistyössä on liiketoiminnallinen ulottuvuus, on Veikkausliigan kanssa solmitussa sopimuksessa ensisijaista kuitenkin suomalaisen urheilun tukeminen. Nyt solmittu sopimus asettuukin osaksi Svean monivuotista toimintaa urheilun parissa. 

Me svealaiset olemme jo vuosia olleet mukana lätkän puolella, vaikka onhan meidän logo tuttu myös jalkapallokentillä. Kun lisäksi pääsarjatasojen ohella olemme jo viiden vuoden ajan rakentaneet omaa ohjelmaamme junioriurheilun tukemiseksi, tuntuu tämä juuri meidän näköiseltä yhteistyöltä.

Väre sanoo.

Lisätiedot:  

Nicolas Prieto, kaupallinen johtaja, Veikkausliiga, [email protected], +358 40 703 5758 
Pasi Väre, maajohtaja, Svea Bank, [email protected], +358 40 550 0988 

Svea Bank on merkittävä pohjoismainen rahoitusalan toimija, joka tarjoaa joustavia rahoitusratkaisuja yrityksille ja kuluttajille. Svea on perustettu Ruotsissa 1981 ja Suomessakin Svea on toiminut jo yli 20 vuotta. Svean palveluihin kuuluvat yritysrahoituksen, kuluttajien maksupalveluiden ja osamaksurahoituksen ohessa luotot ja lainat, sekä korkeakorkoiset vapaasti nostettavat ja määräaikaiset talletukset.