Uutinen Edustus

AC Oulun edustus- ja reservijoukkueen Suomen Cupin vastustajat on selvinnyt.

Palloliitto suoritti tänään Suomen Cupin kolmannen kierroksen otteluparien arvonnan. Laivastonsiniset joukkueet olivat arvontakorissa neljä, jossa oli kaikki koko Pohjanmaan sekä pohjoisen joukkueet. Tänä vuonna ei kohdata heti Veikkausliigajoukkuetta, kun SJK arvottiin Rovaniemelle RoPon vieraaksi. Viime vuonna AC Oulu kohtasi vain Veikkusliigavastustajia Suomen Cupissa yltäen lopulta aina välieriin asti. Tie nousi pystyyn Ilvestä vastaan, joka marssi lopulta mestariksi asti.

Viime kaudella rankkareilka jatkoon Vepsua vastaan ja riemu oli suuri, kun Pyhä-Jussi torjui voiton. Kuvaaja: Elias Mustonen.

AC Oulu matkustaa Suomen Cupin kolmannella kierroksella Lapualle Virkiän vieraaksi. Vastaan tuleva Virkiä pelaa Nelosen C-lohkossa, jossa myös odotellaan vielä kauden alkua. Laivastonsinisten historiasta ei löydy kohtaamista Virkiän kanssa miesten sarjoissa, mutta junioreiden puolella U17 Ykkösessä on kohtaamisia ollut ja edellisen kerran kaudella 2021.

Reservijoukkue ei puolestaan matkusta kauas, kun vastaan asettuu paikallisvastustaja Hercules. Todellinen oululaiskohtaaminen, jossa toisilleen todella tutut joukkueet pääsevät mittelöimään jatkopaikasta. Tälle kaudelle myös uudenlaisesta asetelmasta, kun reservi pelaa Ykkösessä ja Hercules puolestaan Kakkosessa. Tästä otteluparista ei varmasti tunnetta puutu.

Molemmat kohtaamiset pelataan huhtikuussa ja ajankohdat ilmoitetaan heti, kun ne varmistuvat. Veikkausliigajoukkueiden osalta runkopelipäiväksi on osoitettu 16.4.

Kaikki kolmannen kierroksen otteluparit löytyvät Palloliiton sivuilta.