Uutinen Edustus

AC Oulun toisen – ja erittäin tärkeän – maalin lauantain sarja-avauksessa teki Tommi Siekkinen. Siekkisen mukaan koko joukkue nautti täysin rinnoin pelaamisesta avausottelussa.

Siekkisen, kuten koko AC Oulun joukkueen, kasvoilta paistoi ottelun jälkeen tyytyväisyys. Pitkän harjoituskauden jälkeen sarjakausi lähti liikkeelle erinomaisella tavalla, kun lopputuloksena oli selkeä 4-0-voitto Vaasan IFK:sta.

– Oli todella mukava pelata. Sarja-avaus, mahtava keli ja hienosti yleisöä, niin koko joukkue nautti kentällä. Hyvä alku ei ollut myöskään yllätys, vaikka OLS-peli viikko sitten oli meiltä huono kenraali. Kentällä kyllä huomasi, että olimme täysin valmiit kauden alkuun, Siekkinen naulasi.

19-vuotias oululaishyökkääjä sai myös oman maalitilinsä auki heti ensimmäisessä ottelussa, sillä Siekkinen laukoi pallon komeasti vasempaan ylänurkkaan 43. peliminuutilla. AC Oulun 2-0-maaliin erinomaisen syötön antoi vasemmalta laidalta niin ikään terävästi pelannut Jarno Tenkula.

– Tenku laittoi hyvän pallon takatolpalle. Vastustajan laitapakki oli kaventanut niin paljon, että olin jäänyt vapaaksi taakse. Juha (Malinen) on tässä treenikauden aikana "muutaman" kerran sanonut, että rauhallisesti ensin pallo haltuun ja sitten niitä tekoja. Sinnehän se pallo sitten upposi, Siekkinen hymyili.

Siekkinen vaihdettiin kentältä 67. minuutilla, kun hän loukkasi lievästi jalkansa.

– Pohkeessa vain vähän kramppasi, kun oli kuuma peli ja tekonurmella pelattiin. Olin tankannut kyllä hyvin, mutta laitapelaajana tulee juostua niin paljon, että vähän meinasi pohkeet krampata. Mutta ei mitään vakavampaa.

(Toimitus)