Uutinen Edustus

AC Oulu on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen Severi Kähkösen kanssa. Hyökkääjänä ja hyökkäävä keskikenttäpelaajana viihtyvä Kähkönen siirtyy oululaisten riveihin FF Jaron paidasta.

Kähkönen on vuonna 2000 syntynyt isokokoinen ja taitava hyökkääjä tai hyökkäävä keskikenttäpelaaja. Kausi 2020 oli viimeistään nuoren miehen läpimurtokausi Ykkösessä – 21 ottelussa mies viimeisteli 8 osumaa. Yksi osumista nähtiin myös Raatissa, kun mies vastasi FF Jaron tasoitusosumasta 2-1-kotivoittoon päättyneessä ottelussa elokuun ensimmäisenä päivänä.

20-vuotiaalta Kähköseltä löytyy vahva side Ouluun, sillä pelaajan isä asuu tällä hetkellä tervakaupungissa. AC Oulun valmennusjohto näkee Kähkösessä potentiaalin nousta seuraavalle tasolle – siitä kertoo myös se, että seura halusi tehdä pelaajan kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen.

– Olen todella iloinen, että Severi valitsi meidät, vaikka ottajia oli Veikkausliigasta monia muitakin. Hän tuo joukkueeseen paljon lisää keskikaistalle ja viimeiselle kolmannekselle isokokosena ja taitavana pelaajana. Hän on nuoresta iästä huolimatta kokenut sarjapelaaja ja uskon, että ensi kaudella hän tekee läpimurron pääsarjassa. Severi valittiin juuri U21-maajoukkueen leiritykseen, joka kertoo paljon hänen potentiaalistaan, AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola kommentoi.

AC Oulun sopimustilanne:

Juhani Pennanen (2021)

Henrik Ölander (2021)

Miika Koskela (2022)
Joona Lohela (2023)

Nestori Kekonen (2023)
Otso Liimatta (2023)
Lasse Ikonen (2022)
Jere Kallinen (2021+1)

Aapo Heikkilä (2021)

Severi Kähkönen (2022+1)

ACOTV

Yhteistyössä