Uutinen Edustus

AC Oulun seurajohtaja Juho ”Äffä” Meriläiselle tulee maanantaina 26.2. mittariin 30 vuotta. Synttäreiden kunniaksi AC Oulu lahjoittaa varoja vähävaraisille perheille jalkapalloharrastuksen tukemiseen. Jokaisella AC Oulun ja oululaisen jalkapallon kannattajalla on mahdollisuus osallistua lahjoitukseen.

Meriläisen ura AC Oulussa alkoi kaudella 2005 ja siitä asti ”Äffä” on kantanut laivastonsinistä paitaa kentällä tai toimistolla. 30 vuoden iästä on seurassa kulunut siis noin 46%.

Synttärisankari on päättänyt, että seura lahjoittaa 300 euroa plus muiden maksamat jäsenmaksut vähävaraisten jalkapalloharrastuksen tukemiseen.

– Joku sukulainen kysyi, että mitä tarvitset lahjaksi. Mietin hetken ja tajusin, että en tarvitse yhtään mitään – joku muu tarvitsee sitä enemmän. Ihmiset kuitenkin haluavat antaa lahjoja, joten päätin toteuttaa tämmöisen jutun, Meriläinen kertoo.

Osallistumisohjeet:
1. Maksa vapaavalintainen summa AC Oulu juniorit ry:n tilille: FI20 4600 0010 6994 58.
2. Kirjoita viestinkenttään ”jäsenmaksu”.

3. AC Oulu ohjaa 300 euroa + vapaavalintaiset jäsenmaksut oululaisten vähävaraisten harrastusmaksujen tukemiseen. Tuki ohjataan junioriseurojen kautta hakemusten perusteella.