Uutinen Edustus

AC Oulu vahvistuu, kun Sergei Eremenko liittyy joukkueeseen loppukauden kestävällä lainasopimuksella latvialaisesta FK Spartak Jürmalasta.

AC Oulu saa lisää taitoa keskikentälle. Sergei Eremenko tuo etenkin pallollista varmuutta ja kykenee antamaan murtavia syöttöjä.

”Sergei tuo joukkueeseen yksilötaitoa ja pallollista osaamista. Hän on nuoresta iästä huolimatta nähnyt ja kokenut paljon. Sergei on hyvässä fyysisessä kunnossa ja valmis pelaamaan heti.”, kommentoi päävalmentaja Jyrki Ahola vahvistusta.

Sergei Eremenko on tunnettu nimi Veikkausliigassa ja ulkomailla. Hän on FF Jaron kasvatti ja hän on aiemmin ollut Spartakista lainalla Seinäjoen Jalkapallokerhossa. Eremenko on pelannut myös Sveitsissä ja Venäjällä. Hän on edustanut myös Suomea juniorimaajoukkueissa, mutta on valinnut aikuisten maajoukkueekseen Venäjän.

”Sergei tuo meidän pallolliseen pelaamiseen lisää ulottuvuutta monipuolisen syöttövalikoimansa, hyvän pallokosketuksensa ja pelisilmänsä ansiosta.”, kommentoi urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen uutta pelaajaa.

Eremenko on jo usean viikon ajan harjoitellut joukkueen mukana ja siirto on varmistunut tänään. Siirron taustalla Ouluun on vaikuttanut Markus Heikkisen omat suhteet omalta peliuralta.

”Olen tuntenut isä-Jeren jo yli 20 vuotta ja kontakti tuli sitä kautta. Siirron suhteen kaikki eteni vaivattomasti. Täytyy kiittää FK Spartaks Jürmalaa hyvästä yhteistyöstä.”, taustoittaa Heikkinen siirtoa.

Katso alla olevasta videosta Sergein omat mietteet siirrosta.

Sergei Eremenko nähdään ensimmäisen kerran laivastonsinisessä pelipaidassa 17.7. kotipelissä HJK:a vastaan.

Seuraava kotiottelu:

AC Oulu – HJK

17.7.2021klo:18.30

Raatin stadion

Osta liput ennakkoon tästä.

ACOTV

Yhteistyössä