Uutinen Reservit

AC Oulu ja Santtu Seppänen ovat solmineet ensi kauden kattavan jatkosopimuksen.

Santtu Seppänen on Tervareiden kasvatti ja aloittaa jo neljännen kauden AC Oulu / OLS:n reservijoukkueen kanssa. Hän tuli OLS:n pelaajapolulle kaudelle 2018 U17-joukkueeseen. 20-vuotias laitapakki on päässyt välillä Veikkausliigajoukkueen arkeenkin mukaan harjoituksissa ja viime kaudella Seppänen pääsi pari kertaa jo penkille liigan puolella.

Todella hyvät fiilikset, että pääsen jatkamaan Oulussa. Täällä on laadukas ja positiivinen ilmapiiri, jonka myötä mahdollisuudet kehittyä pelaajana ovat huipussaan. Joukkue on kehittynyt viimeisten vuosien aikana kovasti ja uskon, että niin tapahtuu myös tulevalla kaudella.

Santtu Seppänen
Santtu Seppänen. Kuvaaja: Iitu Lehtonen.

Tavoitteena pysyä kunnossa ja päästä isoon rooliin ykkösessä. Pidemmän tähtäimen tavoite on päästä pelaamaan AC Oulussa Veikkausliigaa.

Santtu Seppänen

Seppänen pelasi viime kaudella 17 ottelua Kakkosessa ja niissä syntyi kaksi maalia. Edellinen kausi oli väkevämpi maalien muodossa, kun reppu heilui neljä kertaa.

Santtu ”Seppä” Seppänen on pelannut useamman vuoden reservijoukkueessa. Pelipaikka on vaihdellut vuosien varrella monesti. Viimeisin muutos laitapuolustajaksi on antanut osviittaa, että tällä pelipaikalla Sepän vahvuuksista saadaan paras hyöty irti. Isokokoisena ja nopeana pelaajana ehtii kaksinkamppailuhin sekä pärjää niissä. 

Entisenä laitahyökkäjänä pystyy myös luomaan vaaraa viimeisellä kolmanneksella hyvän liikkeensä ja potkunsa ansiosta. Lisäksi Seppä on todella tunnollinen harjoittelija ja joukkuepelaaja viimeiseen asti. Todella iloinen Sepän sopimuksesta meidän kanssa.

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen