Uutinen Edustus

Ottelu on paitsi RoPS:lle, myös AC Oululle taloudellisesti merkittävä. Etsimme laivastonsinisellä sydämmellä varustettuja talkoolaisia pääasiassa lipunmyynti- ja kioskimyyntipisteille. Talkoolaisena voit olla tukemassa AC Oulun toimintaa ja aistimassa kansainvälisen ottelun tunnelmaa. Vaatimuksena talkoolaisille pidetään yli 15-vuoden ikää ja ahkeraa asennetta!

Rovaniemen Palloseuran Eurooppa-liigan 2. karsintakierroksen kotiottelu pelataan Raatin stadionilla torstaina 17.7. klo 19:00. Vastaan asettuu kreikkalainen Asteras Tripolis F.C. AC Oulu osallistuu ottelun järjestämiseen erittäin vahvasti. Laivastonsiniset etsivät talkoolaisia erilaisiin tehtäviin.

AC Oulun ja RoPS:n välinen yhteistyö tämän hienon ottelun ympärillä on pyörinyt hienosti. AC Oulu järjestää Ykkösen ja koko Suomen tasolla erittäin laadukkaita ja turvallisia ottelutapahtumia, joten kumppanuus rovaniemeläisten kanssa oli itsestään selvää.

AC Oulu antaa ottelun aikana apunsa esimerkiksi myyntipisteillä, VIP-tilaisuudessa ja turvallisuuden järjestämisessä.

– Tämä ottelua on järjestelty jo pidemmän aikaa ja yhteistyö RoPS:n, Oulun kaupungin ja Palloliiton kanssa on toiminut erittäin hyvin. UEFA:n alaiset ottelut eivät missään tapauksessa ole mitään läpihuutojuttuja, mutta uskon kaiken menevän hyvin. Kaikki me toivomme Raatin pullistevan yleisöä, joille voimme tarjota turvallisen ja viihtyisän tapahtuman hyvine palveluineen, AC Oulun ottelutapahtumista vastaava Juho ”Äffä” Meriläinen toteaa tyytyväisenä.

Talkoolaisia tarvitaan

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse otsikolla ”Talkoot” osoitteeseen [email protected]. Ilmoita viestissä:

– Nimesi
– Ikäsi
– Yhteystietosi (puhelin, sähköposti)

Lisätietoja: Juho Meriläinen, 0505011030