Uutinen Edustus

AC Oulu ja Rony Huhtala ovat tehneet kauden 2023 kattavan pelaajasopimuksen, jossa on optio sesongista 2024. 

Rony Huhtala on pelannut kolme edellistä kautta Gnistanissa Ykkösessä ja ennen Kipinään siirtymistä muun muassa MyPassa, Klubi-04:ssa ja FC Hongassa. Hänellä on kokemusta myös poikamaajoukkueista.

Todella hienot fiilikset päästä tähän projektiin mukaan. AC Oulu on ollut pidemmän aikaa askel uralla, joka on kiinnostanut ja nyt sen pääsin toteuttamaan. Valmennuskin on entuudestaan tuttu ja tästä syystä on vahva luotto heidän tekemiseensä.

Hyökkääjä Rony Huhtala

Huhtalan tavoitteena on parhaan potentiaalini tavoittaminen pelaajana ja sen myötä kansainvälisille kentille eteneminen.

Näiden saavuttamiseksi on vakiinnutettava paikka veikkausliigassa ja opittava mahdollisimman paljon valmentajilta ja pelaajilta ympärilläni.

Olen todella innoissani tulevasta kaudesta. Pääsen testaamaan itseäni Veikkausliigassa ja kokemaan sen tuomat uudet haasteet.

Rony Huhtala kertoo tavoitteistaan

24-vuotias hyökkääjä on parhaalla kaudella Ykkösessä paukuttanut kahdeksan maalia, kun hän pelasi MyPassa. Viime kaudella Gnistanissa syntyi kuusi maalia.

Rony Huhtala on suoraviivainen, vahva ja nopea hyökkääjä. Hän omaa vahvan taistelutahdon eikä jätä yhtään tilannetta kesken ja osaa myös viimeistellä monipuolisesti. Rony pystyy hyvässä kunnossa ollessaan auttamaan joukkuetta omilla vahvuuksillaan myös Veikkausliigassa. Tervetuloa Ouluun Rony!

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen