Uutinen Edustus

Keskikenttäpelaaja Roan Nogha liittyy 1,5 vuotisella lainasopimuksella AC Ouluun.

AC Oulu ja kamerunilainen N’Kufo Academy Sports ovat solmineet 1,5 vuoden mittaisen lainasopimuksen keskikenttäpelaaja Roan Noghan kanssa.

“Olen tyytyväinen, että pääsen aloittamaan jalkapallourani AC Oulussa. Haluan kiittää valmentajia ja taustoja, jotka ovat  mahdollistaneet joukkueeseen liittymisen ja ovat ottaneet osaksi seuraa. Tämä on minulle suuri mahdollisuus kehittyä pelaajana ja näyttää mihin kykenen kentällä.”, kommentoi Roan Nogha omaa sopimustaan AC Oulun kanssa.

“Oulu on pieni ja viehättävä kaupunki, mutta tällä hetkellä todella kylmä. Vaikka en ole ollut täällä vielä kauan, niin minusta tuntuu, että jo nyt on tapahtunut hyviä asioita, kuten olen päässyt mielestäni hyvin osaksi joukkuetta niin kentällä kuin vapaa-ajalla. Kaiken kaikkiaan viihdyn täällä hyvin.”, kommentoi Nogha omaa asettumistaan Ouluun.

Hiljattain 18 vuotta täyttänyt kamerunilainen keskikenttäpelaaja on ehtinyt useamman viikon testijakson aikana näyttää olevansa erittäin kehityskelpoinen pelaaja. Nogha on harjoitellut ja pelannut joukkueen mukana kahdessa edustusjoukkueen harjoitusottelussa ja yhdessä reservin pelissä.

“Roan on ulottuva, dynaaminen ja hyvän taitotason omaava pelaaja. Hän tulee varmasti kamppailemaan tosissaan peliajasta, kun pääsee vielä paremmin sisälle joukkueeseen ja joukkueen pelitavallisiin asioihin.”, summaa urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen pelaajan ominaisuuksia.