Uutinen Edustus

AC Oulu ja Riku Selander ovat tehneet kauden 2022 kattavan pelaajasopimuksen.

Ouluun siirtyvä puolustaja pelasi menneen sesongin Ykkösessä Ekenäs IF:n riveissä. Ennen Tammisaaren reissua laitapuolustaja pelasi kaksi kautta Veikkausliigaa HIFKin nutussa.

“Vuosi Ykkösessä kasvatti nälkää ja näyttöhaluja. Olen nälkäisempi ja motivoituneempi, kuin koskaan ennen. Henkilökohtainen tavoitteeni on pelata paras kauteni tähän mennessä.”, kommentoi Riku Selander paluutaan Veikkausliiga-kentille.

Pääkaupunkiseudun joukkueissa kasvaneella 27-vuotiaalla pelaajalla on kokemusta Veikkausliigasta 42 ottelun verran. Ennen helsinkiläisten punapaitoihin siirtymistä hän pelasi Ykköstä Tammisaaressa ja helsinkiläisessä Gnistanissa. Nyt kohteena on uusi kaupunki ja seura tutustuttavaksi.

“Mun silmissä AC Oulu on hyvin hoidettu organisaatio, missä pelaajalla kehittyminen ei jää olosuhteista kiinni. Valmentajasta olen saanut paljon mielenkiintoista tietoa ja odotan työskentelyä Ricardon kanssa innolla. Oulu on tuttu pelireissujen muodossa, mutta odotan pääseväni asettumaan ja tutkimaan Oulua sekä oululaisuutta kunnolla.”, nostaa Selander esiin syitä AC Ouluun siirtymisen taustalta.

“Riku Selander on monipuolinen laitapuolustaja, aggressiivinen ja oikea-aikainen puolustaessa. Hän pystyy tukemaan joukkuetta hyvin pallollisena, pelin avaamisvaiheesta viimeisen kolmanneksen ratkaisuihin asti. Riku on osoittanut jo pystyvänsä pelaamaan Veikkausliigassa hyvällä tasolla. Hienoa saada hänet AC Oulun riveihin!”, kommentoi urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen puolustajan siirtoa Laivastonsinisiin.