Uutinen Edustus

AC Oulu ja Riku Selander ovat solmineet ensi kauden kattavan jatkosopimuksen. 

Riku Selander on vakuuttanut otteillaan Laivastonsinisissä ja hän on pelannut 23 Veikkausliigaottelua. 27-vuotias laitapakki on tyytyväinen sopimukseen ja hän haluaa olla osa AC Oulun nykyistä projektia.

Jään tänne, koska uskon tähän projektiin ja seura uskoo muhun. Suunta mihin seura on menossa on mielenkiintoinen ja meillä on uskomattoman hyvä joukkue (myös ensi kaudella). Oulussa on ollut alusta asti hyvä olla.

Puolustaja Riku Selander

Viime syksynä AC Oulun kanssa ensimmäisen sopimuksen solminut Selander tuli Ouluun hakemaan uutta nostetta uralleen edellisen Ykkösessä vietetyn kauden jälkeen ja siinä tavoitteessaan hän on myös onnistunut.

Oma kausi on ollut hyvä ja ennen kaikkea joukkueena olemme onnistuneet, siitä palkintona meillä on upeita pelejä ja mahdollisuuksia vielä edessämme tällä kaudella. 2023 toivottavasti AC Oulu pelaa Europelejä ja stadionia rakennetaan Heinäpäähän.

Riku Selander

Urallaan keskikentältä laitapuolustajaksi siirtynyt helsinkiläinen teki tällä sesongilla ensimmäisen Veikkausliigamaalinsa Vepsun verkkoon kauden avauksessa Vaasassa. Maali tullaan varmasti muistamaan kauden yhtenä komeimpana osumana ja sen päätteeksi upeasta tuuletuksesta.

Rikulla tasaisen hyvä kausi takana. Monipuolinen pelaaja, joka on meillä päässyt hyödyntämään vahvuuksiaan. Potentiaalia on vielä parantaa tästä ensi kaudella. Molempien osapuolien tahtotila oli jatkaa yhteistyötä, joten yhteisymmärrys löytyi suhteellisen nopeasti. Mahtava homma, että Riku jatkaa meillä!

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen