Uutinen Reservit

AC Oulun ja OLS:n yhteisen Ykkösessä pelaavan joukkueen harjoituskauden otteluita on päivitetty kalenteriin.

Reservijoukkue aloittaa vuoden harjoitusottelulla yhdessä edustusjoukkueen kanssa, kun sisäinen harjoitusottelu pelataan tulevana lauantaina Garam Masala Areenalla. Joukkue kohtaa kevään aikana tuttuja vastustajia vuosien varrelta sekä pääsee maistamaan kansainvälisiä tuulia.

Tammikuun lopulla reservijoukkueen tie vie Jyväskylään. Vastassa on silloin JJK, joka on myös tulevan Ykkösen kauden toinen jyväskyläläinen joukkue.

Toisella vieraspelireissulla reservit suuntaavat läntiseen naapurimaahan. Harjoitusvastustaja on Luulajan IFK, joka pelaa Ruotsin Kakkosdivisioonan pohjoislohkossa. Sarjataso on Ruotsin neljänneksi korkein ja luulajalaiset ovat pelanneet siellä kaksi edellistä kautta.

Reservijoukkueen taustoja ottelussa VIFK:ia vastaan viime kesänä.

Rovaniemen Palloseura on tulee kylään helmikuun puolivälissä, joka on todella tuttu vastustaja niin reservijoukkueelle kuin edustusjoukkueelle vuosien varrelta. Rovaniemeläiset nousivat viime kaudella myös Ykköseen ja RoPS on sarjan pohjoisin joukkue.

Toisena vastustajana Ouluun saapuu torniolainen TP-47, joka nousi viime kaudelle Kakkoseen muutaman Kolmosen vuoden jälkeen.

Reservijoukkue saa maaliskuussa puolestaan vieraita Ruotsista, kun Boden Bollklub tulee Ouluun. Boden pelaa tällä kaudella myös kakkosdivisioonaa, johon he putosivat viime kauden päätteeksi.

Viimeinen toistaiseksi sovituista harjoitusotteluista on huhtikuun alussa ja silloin Ouluun saapuu vieraaksi toinen jyväskyläläisseura. FC Vaajakoski on tuttu vastustaja edellisiltä kausilta Kakkosesta ja he nousivat viime kauden päätteeksi myös Ykköseen.

Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan reservijoukkuetta! Hanki kesäksi Kausikortti+ ja näet sillä Veikkausliigan lisäksi kaikki Ykkösenkin ottelut.