Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Terveystalo Codemate PEAB Juhan Auto LVI-Urakointi Ylitalo Ville Puukka Kraton Temrex OMP Group Moku Allin matala Go On Oulu H2O PLC

Rauno Ojanen jatkaa AC Oulun päävalmentajana seuraavat kolme vuotta

28.10.2014 18:31 Uutinen

AC Oulun päävalmentajana vuodesta 2012 asti toiminut Rauno Ojanen on tehnyt seuran kanssa kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Sopimus pitää Ojasen laivastonsinisten peräsimessä kauden 2017 loppuun saakka."Rauski" jatkaa AC Oulussa seuraavat kolme vuotta (Kuva: Jouko Kylmäoja)

 

Ojasen taival AC Oulussa alkoi jo vuonna 2011. Tuolloin 49-vuotias oululaisvalmentaja toimi Juha Malisen apuvalmentajana. Ennen valmentamista AC Oulussa, Ojanen ehti tehdä pitkäjänteistä työtä juniorivalmennuksessa AC Oulun yhteistyöseura Tervarit-junioreissa.

Vaativaksi ja itseään jatkuvasti kehittäväksi itseään kutsuva valmentaja on erittäin tyytyväinen sopimuksesta.

- Aloite tuli seuran puolelta. AC Oulu haluaa kehittää itseään pitkäjänteisesti ja siitäkin syystä pitkä sopimus on hieno luottamuslause minua kohtaan. Minun tehtäväni on vastata huutoon ja olla luottamuksen arvoinen. Haluan menestyä ja kehittyä valmentajana ja AC Oulu antaa siihen avaimet, Ojanen sanoo.

AC Oulu jäi menneellä kaudella vain kolmen pisteen päähän sarjanoususta. Ojasen ja seuran tavoitteena on pitää joukkueen runko mahdollisuuksien mukaan kasassa. Valmentajan takataskusta löytyy noin 20 pelaajan nimilista, jota käydään läpi.

- Osoitimme, että pystymme pärjäämään tällä joukkueella. Totta kai muutoksia joukkueeseen aina tulee, mutta rungon ja ajatuksen säilyttäminen on tärkeää – emme lähde nollapisteestä, vaan jatkamaan jo tehtyä työtä. Toiveeni on, että joukkue olisi hieman edellistä vuotta aikaisemmin kasassa, Ojanen päättää.

AC Oulu on arvostanut Ojasen työtä korkealle.

- Rane on tehnyt äärettömän kovaa työtä usean vuoden ajan. Hänellä on palava halu kehittää itseään ja omia pelaajiaan ja sitä myötä koko joukkuetta ja seuraa. Meillä on viime vuosien aikana lyönyt itsensä läpi monta oman alueen nuorta pelaajaa, eikä Ranen roolia voida tässä asiassa yhtään vähätellä. Kolmen vuoden sopimus kertoo molemmin puoleisesta luottamuksesta, AC Oulun manageri Timo Kalermo kommentoi.

AC Oululla on tällä hetkellä kasassa kolme pelaajasopimusta kaudelle 2015. Sopimuksen alaiset pelaajat ovat Matias Ojala, Henry Mäkäräinen ja Tommi Lindholm.


Veikkaus
© 2020 AC Oulu.
Miesten Ykkönen