Uutinen Edustus

AC Oulu on solminut pelaajasopimuksen Rafael Floron kanssa kaudesta 2022, joka pitää sisällään myös yhden kauden option.

Rafael Floro saapuu Ouluun Liettuan pääsarjassa olevasta FK Panevezysin joukkueesta, jossa hän on pelannut edelliset kaksi kautta. Puolustaja on ollut heidän riveissään voittamassa Liettuan Cupin mestaruutta 2020 sekä päässyt kaudella 2021 nostelemaan Super Cupin pystiä.

“Odotukseni AC Oulua kohtaan ovat korkealla. Haluan pelata jalkapalloa, josta kannattajat nauttivat. Uskon, että tulen viihtymään Oulussa.”, kommentoi Rafael Floro tulevaa kautta.

27-vuotias portugalilaisella laitapuolustajalla on kokemusta muun muassa kotimaansa kakkosliigasta, jossa hän on pelannut Cova Piedaden ja Gil Vicente FC:n riveistä. Lisäksi hän on päässyt urallaan kokeilemaan Englannin Championshipin ja Liigacupin vauhtia parin ottelun verran Sheffield Wednesdayn nutussa.

“Henkilökohtaiset odotukseni on harjoitella kovaa ja kehittyä päivä päivältä niin, että olen valmis fyysisesti sekä henkisesti tulevaan kauteen. Haluan auttaa joukkueen voittamaan ja saavuttamaan seuran tavoitteet.”, summaa portugalilainen omia tavoitteitaan.

“Rafael Floro on hyvän pelikäsityksen omaava pallovarma, vasenjalkainen laitapuolustaja. Hyvän moottorinsa ansiosta hän pystyy auttamaan joukkuetta monipuolisesti molempiin suuntiin laajalla alueella. Olen todella iloinen, että saadaan Rafaelin tasoinen, parhaassa peli-iässä oleva pelaaja AC Ouluun.”, kommentoi urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen portugalilaispelaajan hankintaa.