Uutinen Edustus

AC Oulun kotipyhätön, Raatin stadionin, virallisia avajaisia vietetään tulevana keskiviikkona kello 18 alkaen. Avajaiset ovat maksuttomat ja kaikille avoimet.

Avajaisten yhteydessä pelataan uuden stadionin ensimmäiset kansainväliset ottelut, kun alle 19-vuotiaat tytöt ja pojat kohtaavat Suomi-Ruotsi-kalottimaaotteluissa. Ottelut alkavat heti avajaisten virallisen osuuden jälkeen noin kello 18.20. 

Poikien ottelussa nähdään myös komean pitkä liuta AC Oulun pelaajia, sillä Jukka Ikäläisen valmentamassa Pohjois-Suomen joukkueessa esiintyvät maalivahti Juhani Pennanen, puolustaja Lassi Nurmos, keskikenttäpelaajat Joni Mäkelä ja Matias Ojala sekä hyökkääjät Arttu ja Tuure Siira. Lisäksi OLS:n pelaajista mukana ovat AC Oulu Akatemiastakin tutut Jere Moilanen ja Vesa Verronen.

Stadionin siunaa käyttöön piispa Samuel Salmi. Sitä ennen kuullaan Oulun kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mari-Leena Talvitien ja Suomen Palloliiton liittovaltuuston puheenjohtaja Harri Talosen tervehdykset. Avajaisiin on kutsuttu reilu sata kutsuvierasta.

(Toimitus)