Uutinen Edustus

AC Oulu ja Eero-Matti Auvinen ovat allekirjoittaneet pelaajasopimuksen kaudelle 2017. Auvinen pelasi viime kaudella Ykkösessä FC Hakan riveissä. Laivastonsinisillä on nyt kasassa 16 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.

Viime kaudella Ykkösessä FC Hakan riveissä 15 ottelua pelannut Eero-Matti Auvinen, 20, edustaa kaudella 2017 AC Oulua. Hän pelasi Ykkösen otteluiden lisäksi A-poikien SM-sarjaa. Auvinen on Janakkalassa 1996 syntynyt vasenjalkainen keskuspuolustaja. AC Oulu oli kiinnostunut pelaajasta, ja loppujen lopuksi siirto Ouluun oli Auviselle helppo päätös.  

– Tosi hyvillä fiiliksillä, tuntuu siltä että päädyin parhaaseen vaihtoehtoon. Tavoitteena on vakiinnuttaa pelipaikka avauskokoonpanosta sekä pelata ehjä ja tasainen hyvä kausi. Täten myös kehittyä pelaajana ja ottaa seuraava askel eteenpäin uralla. Aluksi vähän mietitytti lähteä kauemmas pelaamaan, mutta valmennuksen kanssa juteltua alkoi tuntumaan että Oulu olisi se paras vaihtoehto, kommentoi Auvinen. 

Valmentaja ja urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen on iloinen että Auvinen valitsi AC Oulun. 

– Olen tosi tyytyväinen että saatiin ”Ege” houkuteltua Ouluun. Hänellä riittää nälkää tehdä hommia kehityksensä eteen. Hän on vasenjalkainen toppari, pitkäksi (188 cm) pelaajaksi ennättää jalalla hyvin. Osaa avata myös peliä, sekä pärjää ilmassa, analysoi Heikkinen.

AC Oulun pelaajatilanne kaudelle 2017 (23.12.2016)

Maalivahdit: Johannes Wentin, Juuso Särkelä

Puolustajat: Markus Heikkinen, Niilo Hautala, Samuli Leppälä, Niko Ronkainen, Aleksi Lappalainen, Akseli Kalermo, Eero-Matti Auvinen

Keskikenttäpelaajat: Jair, Samuel Kurttila, Matias Lindfors

Hyökkääjät: Juuso Kemppainen, Petteri Pietola, Tuomas Mustonen, Titi Essomba