Uutinen Edustus

AC Oulu Oy päätti keskiviikkona 25.11.2015 ylimääräisessä yhtiökokouksessaan suunnatusta osakeannista, jonka myötä oululainen Prinssi Rami Jaber Al Husseini nousee yhdeksi AC Oulun suurimmista omistajista. Lisäksi syntyi yksimielinen päätös valita Al Husseini yhtiön hallitukseen, joka muilta osin jatkaa entisessä koostumuksessaan.

Al Husseini (34) tunnetaan paremmin nimellä Rami Jaber. Palestiinalaislähtöinen prinssi työskentelee sekä rallin että mediatuotantojen parissa niin stunt-ajajana, näyttelijänä kuin myös elokuvatuottajana. Hänen omistuksessaan on muun muassa WRC2 -rallitiimi, RNG World Rally Team, amerikkalainen White Revolver -tuotantoyhtiö sekä oululainen RNG Media -tuotantoyhtiö. Hän on työskennellyt stunt-ajajana muun muassa Fast & Furious -elokuvissa sekä tuottanut mainos- ja musiikkivideoita suurille brändeille ja artisteille, kuten Chris Brownille kuluvan vuoden lokakuussa.

Rami Jaber muutti Ouluun vuonna 2011 ja ihastui välittömästi kaupunkiin sekä sen asukkaisiin. Vähitellen syntyi myös ajatus kotikaupungin markkinoimisesta maailmalla elokuvatuotantojen avulla. Hänen tavoitteenaan on tehdä Oulua tunnetuksi ja tuottaa ohessa seudulle uutta nostetta, investointeja, työpaikkoja ja turismia.

Rallin ohella jalkapallo on lähellä prinssin sydäntä. Urheilun parissa toimiessaan hän on luonut ainutlaatuiset verkostot, joita hän haluaa hyödyntää joukkueen ja sitä ympäröivien olosuhteiden kehittämisessä. Neuvottelut yhteistyöstä käynnistettiin jo vuosi sitten.

– Jalkapallo on maailman yleisin kieli. Sitä puhutaan joka puolella maailmaa ikään, sukupuoleen tai yhteiskunnalliseen asemaan katsomatta. Jalkapallo on maailmalla suurta liiketoimintaa ja haluan olla auttamassa nykyisen kotikaupungin joukkuetta monella eri tasolla. Uskon vakaasti, että yhdessä pystymme viemään AC Oulua eteenpäin, Rami Jaber toteaa.

AC Oulu Oy:n hallituksessa ollaan erittäin tyytyväisiä Rami Jaberin mukaantulosta seuran toimintaan.

– Hallituksemme koostumus on säilynyt samana jo tovin. Uusi merkittävä jäsen tuo intoa ja energiaa myös meille pitkään mukana olleille. Hänen vahvuutensa ovat ehdottomasti markkinoinnin, median ja verkostojen puolella.

– Hän on työssään oppinut valtavasti urheiluelämästä ja yhteistyökumppaneista niin Suomessa kuin maailmalla. Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi ja katsomme tulevaisuuteen positiivisin mielin, toteaa AC Oulu Oy:n seurajohtaja Juho Meriläinen tyytyväisenä.

Lisätiedot:

Juho Meriläinen, AC Oulu, seurajohtaja, puh. 050 501 1030, juho.merilainen (at) acoulu.fi

Päivi Järvenpää, RNG Media, manager, puh 040 526 5583, paivi (at) rngmedia.fi