Uutinen Edustus

AC Oulun myyntijohtajana vuoden ajan toimineen Paulus Pikkaraisen virkavapaus Kempeleen Seurakunnasta päättyy elokuun lopussa. Pikkarainen palaa siis vanhaan työhönsä. Vastuun AC Oulun myynnistä 1.9. alkaen ottaa seurajohtaja Juho Meriläinen.

Pikkarainen valittiin AC Oulun myyntijohtajaksi avoimen hakuprosessin jälkeen. Innokkaana jalkapallomiehenä tunnettu pappi otettiin AC Oulussa vastaan avosylin. Vuoden virkavapaus on nyt päättynyt ja Pauluksen on aika palata vanhaan, arvokkaaseen työhönsä.

– Viime syksynä sain myyntijohtajan tehtävää varten vuoden virkavapaan. Nyt virkavapaa on päättymässä ja on aika palata vakituiseen työhöni. Tulevaisuudessakin olen kuitenkin vahvasti mukana seuran erilaisissa vapaaehtoistehtävissä – ja tietysti fanina, Pikkarainen taustoittaa.

– AC Oulussa on tehty viime vuosina erinomaista työtä ja olen iloinen, että olemme pystyneet jatkamaan kehitysprosessia myös tänä vuonna. Suunta on oikea. Omassa tehtävässäni olen halunnut erityisesti keskittyä seuran yhteistyökumppaneiden entistä parempaan ja monipuolisempaan palveluun, Pikkarainen kertoo.

– Haluan kiittää koko seurayhteisöä kuluneesta hienosta vuodesta. Erityiskiitokset AC Oulun yhteistyökumppaneille, jotka toiminnallaan ovat mukana rakentamassa seuran tulevaisuutta. Edessä on jännittävä syksy, jolloin pääsemme taistelemaan noususta Veikkausliigaan, Pikkarainen päättää.

AC Oulu haluaa kiittää Paulusta erinomaisesta ja kunnianhimoisesta työstä Laivastonsinisten eteen. Seurajohtaja Juho ”Äffä” Meriläinen vastaa jatkossa seuran myynnistä.

– Paulus on tehnyt valtavan työmäärän hyvillä tuloksilla. Seura on varmasti imaissut miehen lopullisesti ja hienoa, että hän tulee jatkamaan taustalla talkoolaisena ja kannattajana. Pauluksen tilalle ei ainakaan toistaiseksi tulla palkkaamaan uutta henkilöä. Minä kannan tulevaisuudessa vastuun myös myynnistä – seuran ympärillä on paljon ihmisiä, jotka auttavat minua eri tehtävissä. Katsotaan jännittävän syksyn jälkeen tilanne uudestaan, kun sarjataso varmistuu. Joka tapauksessa seurassa on tapahtumassa erittäin merkittäviä asioita, Meriläinen sanoo.

ACOTV

Yhteistyössä