Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Go On Oulu OMP Group OTC Nordic Lähitapiola Craft Tuner Oy Ville Puukka Temrex Codemate Temotek Worker Feeniks Visual UKI Arkkitehdit Kaleva

Palloliitto määräsi AC Oulu – EIF uusittavaksi – AC Oulu harkitsee vastalausetta

21.6.2017 22:24 Uutinen

 

Palloliitto on päättänyt hyväksyä EIF:n vastalauseen koskien 17.6. pelattua Ykkösen ottelua AC Oulu - EIF. Vastalauseen kohteena ollut tuomarivirhe johtaa siis uusintaotteluun.AC Oulun ja EIF:n välinen ottelu mitätöidään. (Kuva: Elias Mustonen)

 

AC Oulun seurajohtaja Juho Meriläinen on hämmentynyt Palloliiton päätöksestä.

- Emme ole tehneet vielä päätöstä siitä, valitammeko asiasta. Asia on vielä niin tuore. Mahdollisen uusinnan ajankohdasta ei ole mitään tietoa. Myöskään lippuasioihin emme osaa vielä vastata. Kyselyitä on tullut useita, kertoo Meriläinen. 

 

- Olen erittäin pettynyt päätökseen ja koko tapahtumaan. EIF:n housuissa olisin varmasti toiminut samalla tavalla. Mutta nyt siis yksi tuomarivirhe on aloittanut meidän näkökulmasta tapahtumaketjun, jonka laajuutta harva ymmärtää. Tuleeko kukaan katsomaan uusintaa? Pitääkö lippurahat palauttaa? Ottelutapahtuman järjestäminen maksaa todella paljon. Sen ympärillä toimii usean päivän ajan ihmisiä ja itse tapahtumassa työskentelee reilut 30 ihmistä ja joukkue päälle. Markkinointi maksaa, jälkimarkkinointi maksaa, ihan kaikki maksaa. Ja edelleen tuleeko kukaan katsomaan, tilittää Meriläinen. 

 

- Entä millainen vaikutus uusintaottelulla on joukkueiden voimasuhteisiin muissa otteluissa? Tuleeko otteluruuhka? Tuleeko loukkaantumisia? Muut kahdeksan joukkuetta voittavat. Yksi väärä tuomio peittää alleen siis kaikki oikeat tuomiot ottelussa, kuten vaikka meidän tekemä maali. Tuntuuhan se erikoiselta. Ja mikä työ tässä onkaan edessä, päättää Meriläinen tuohtuneena. 


Veikkaus
© 2022 AC Oulu.
Veikkausliiga