Uutinen Edustus

Kauden 2012 Ykkösen otteluohjelma on julkistettu. AC Oulun osalta sarja käynnistyy vierasottelulla pohjoisen derbyssä Rovaniemen Palloseuraa vastaan lauantaina 28. huhtikuuta. Ensimmäisen kotiottelunsa AC Oulu pelaa 5. toukokuuta ja vastaan asettuu JIPPO Joensuusta.

Tuleva kesän ja sarjauudistuksen myötä Ykkönen pelataan kymmenen joukkueen kolminkertaisena sarjana. AC Oulu saa kaksi kotiottelua paikallisvastustaja OPS:a vastaan, mutta joutuu matkustamaan puolestaan kaksi kertaa Rovaniemelle RoPS:n vieraaksi.

– Olemme erittäin tyytyväisiä otteluohjelmaan. Se on melko tiukka ja tiivis, mutta siinä on juuri sellainen selkeä linja kuin pitääkin, AC Oulun päävalmentaja Juha Malinen kertoo.

– Tottakai olemme tyytyväisiä myös siihen, että saimme kaksi kotiottelua OPS:a vastaan. Ne ovat varmasti myös tulevana kautena Ykkösen seuratuimpia otteluita, mutta nostaisin esille myös kaksi kovaa kotiottelua SJK:a vastaa, Malinen jatkaa.

Otteluohjelmaa aletaan päivittämään AC Oulun kotisivuille, mutta mahdolliset muutokset mm. Suomen Cupin takia ovat mahdollisia. Otteluohjelmaa voit tarkastella täällä>>.