Uutinen Edustus

Oulun jalkapalloherruudesta taistellaan seuraavan kerran keskiviikkona 24.7. Vaikka otteluun on vielä aikaa, on hyvä tietää mitä erityisessä jalkapallospektaakkelissa tapahtuu.

Ballroom-tapahtuma

Jo neljännen kerran järjestettävä Ballroom-tapahtuma on kerännyt aikaisemmilla kerroilla paljon ihmisiä ja kiitosta. Raatin liikuntasalissa pidettävässä tilaisuudessa ruokaillaan, seurustellaan, nautitaan live-musiikista sekä nähdään ja kuullaan mielenkiintoisia haastatteluja sekä puheenvuoroja. Liput tapahtumaan maksavat 45 euroa sisältäen ruokailun ja ohjelman lisäksi ottelulipun. Kausikorttilaisille lippu maksaa vain 30 euroa. Katso lisää ja ohjeet lipputilauksiin alla olevasta kuvasta!

Muuta ottelusta

Muista AC Oulun kotiotteluista poiketen myös aurinkokatsomoon myydään tähän otteluun erilaiset ottelukohtaiset pääsyliput. Lippuja on myynnissä tuttuun tapaan Oulun alueen Prismoissa. Lippuja voi ostaa myös AC Oulun toimistolta sekä tietysti ottelupäivänä lippuluukuilta. Pääkatsomoliput ovat normaaliin tapaan ottelukohtaisia ja niitä voi ostaa AC Oulun nettilippupalvelusta. Palvelupisteitä tullaan lisäämään otteluun huomattavasti, jotta voimme taata kaikille viihtyisän ottelutapahtuman!