Uutinen Edustus

AC Oulu ja Oulun Palloseura taistelevat kaupungin jalkapalloherruudesta tuleva keskiviikkona 29.8. klo 18:30 Raatin stadionilla. Paikallisottelut sytyttävät paitsi kentällä, myös katsomossa ylimääräistä säpinää, joten AC Oulun tarjoamaan vinkkilistaan kannattaa tutustua.

Vinkki 1 – Osta lippusi ennakkoon

Raatin stadionilla on neljä sisääntuloporttia – kaksi pääkatsomoon sekä kaksi aurinkokatsomoon Tuiran ja kaupungin päädyissä. Lippujonot saattavat suurissa yleisötapahtumissa kasvaa pitkiksi, joten AC Oulu suosittelee hankkimaan pääsyliput ennakkoon. Lippuja voi ostaa sekä pää- että aurinkokatsomoon AC Oulun nettilipunmyynnistä (klikkaa tästä) tai aurinkokatsomoon Oulun Prismojen infopisteistä. Ennakkolipulla sinun ei tarvitse asioida lippuluukulla, vaan voit esittää lipun suoraan järjestyksenvalvojalle. Lue lisää lipuista täältä.

Vinkki 2 – Varaa käteistä, myös pankkikortti käy

Käteisellä ja tasarahalla maksaminen on nopein tapa asioida niin lippuluukulla, kuin palvelupisteissä. Kortilla maksaminen onnistuu kaupungin päädyn lippuluukuilla, aurinkokatsomon anniskelualueella, aurinkokatsomon kioskissa, pääkatsomon kaupungin päädyn annistelualueella ja kioskissa.

Vinkki 3 – Tule ajoissa, ottelussa happy hour!

Jonojen välltämiseksi ottelupaikalle Raattiin kannattaa saapua hyvissä ajoin. Portit ja palvelut keskiviikon otteluun avautuvat tuntia ennen ottelun alkamista eli klo 17:30. AC Oulun tarjoaa yleisölleen ennen ottelua kaikki elintarviketuotteet (makkarat, juomat, makeiset…) kaksi yhden hinnalla! Tarjous ei koske pääsylippuja eikä fanituotteita.Tarjous käynnistyy siis 17:30 ja päättyy, kun tuomari viheltää pilliinsä ottelun alkamisen merkiksi. Tule nauttimaan talon antimista!

Vinkki 4 – Vältä oman auton käyttöä

Raatin alueella on rajallinen määrä pysäköintipaikkoja, joten mahdollisuuksien mukaan oma auto kannattaa jättää kotiin ja tulla paikalle jalan, pyörällä tai julkisilla. Kävelymatkaa voi lyhentää etsimällä autopaikkoja mm. torin alueelta tai Tuirasta.

Vinkki 5 – Fanituotteita myydään ottelussa

Fanituotteita myydään aurinkokatsomon kioskissa sekä pääkatsomon kaupungin päädyn kioskissa. Valikoimasta löytyy AC Oulun kaulahuivi ja lippalakki sekä upouusi Äffä-design/10 t-paita. Tutustu laajempaan fanituotevalikoimaan AC Oulun verkkokaupassa>>.

VIP-tapahtumassa vielä tilaa – Aki Louhela esiintyy

Ottelu on siis AC Oulun 10-vuotis juhlaottelu. AC Oulu järjestää ottelun yhteydessä Ballroom-tapahtuman, jonne ilmoittautumisia otetaan vastaan vielä maanantaina klo 16:00 saakka. Lue lisää ja osallistumisohjeet täältä>>.


AC Oulu toivottaa kaikki jalkapallon ja urheilun ystävät tervetulleiksi 10-vuotissynttäreilleen ja odottaa Raatin täyttyvän laivastonsinisistä sydämmistä. (Jouko Kylmäoja)