Uutinen Edustus

AC Oulu Oy on solminut jälleenmyyntisopimuksen LedFoil Finland Oy:n kanssa, joka tuo Oulun talousalueelle Cadswell-nimisen mainosverkoston. Tarkoituksena on laajentaa mainosverkostoa myöhemmin myös muille paikkakunnille.

Cadswell-mainosverkosto tuo alkuvaiheessa Oulun keskustan alueelle liiketilojen ikkunoiden taakse sijoitettavia LED-mainostauluja. Tavoitteena on vuodenvaihteeseen mennessä saada 8-10 mainospaikkaa käsittävä verkosto. Tällä viikolla kaksi ensimmäistä taulua sijoitetaan Saarintonkadun ja Isokadun risteykseen sekä Lävistäjälle.

LedFoil Finland Oy on oululainen LED-mainosnäyttöjen kehittäjä. LedFoil Finland Oy kehitti ja toimitti yhdessä LedSport Oy:n kanssa myös ensimmäisenä maailmassa jään sisällä toimivat LED-näytöt Oulun Energia Areenalle. Vastaavia näyttöjä jään sisään ei ole tehty aikaisemmin tässä käyttötarkoituksessa. Näytöt pohjautuvat LedFoil Finland Oy:n näyttöteknologiaan, joka mahdollistaa ohuet, kevyet, taipuisat ja läpinäkyvät näyttörakenteet.

AC Oulu Oy ja LedFoil Finland Oy solmivat jälleenmyyntisopimuksen, jonka puitteissa Oulun verkoston mainosmyynnistä vastaa LedFoilin lisäksi AC Oulu.

– LedFoil pyysi meitä kumppaniksi tähän erittäin mielenkiintoiseen projektiin ja neuvotteluiden päätteeksi päätimme tarttua haasteeseen. Cadswell-mainosverkoston kantava ajatus on tavoittaa keskustassa autoilla, julksilla, pyörillä ja jalan kulkevat kuluttajat. Mainosmyynti alkaa välittömästi kahden ensimmäisen mainospaikan ollessa juuri valmiit. Lisäksi aloitamme aktiivisesti uusien mainospaikkojen etsimisen, AC Oulu Oy:n toimitusjohtaja Juho Meriläinen kommentoi.

Lisää infoa täältä

Lisätiedot:

AC Oulu Oy, Juho Meriläinen
0505011030, [email protected]

LedFoil Finland Oy, Markku Martinkauppi
0505203150, [email protected]