Uutinen Edustus

Oulunsalon Pallo eli tuttavallisesti OsPa lähtee koko seuran voimin mukaan #EmmeKiusaa kampanjaan.

#EmmeKiusaa on vuodesta 2017 saakka toiminut ja kaikenlaista kiusaamista vastaan taisteleva hyvän mielen kampanja. AC Oulun ja lukuisten yhteistyökumppaneiden siipien alla toiminut kampanja on toiminut käytännössä kolmella eri keinolla. AC Oulun pelaajat ovat kiertäneet koulu-, harrastus- ja työpaikkavierailuilla. Sosiaalisessa mediassa kampanjalla on ollut nimekkäitä suojelijoita, kuten huippu-urheilijat Rasmus Karjalainen, Lasse Kukkonen ja Pekka Rinne. Lisäksi kampanjan yhteistyökumppanit ovat levittäneet tärkeää sanomaa omissa työyhteisöissään.

OsPa on ensimmäinen mutta toivottavasti ei viimeinen seura, joka lähtee mukaan koko rintamalla. #EmmeKiusaa kampanja tulee näkymään esimerkiksi seuran pelipaidoissa sekä nettisivuilla.

– OsPa haluaa viestiä omille jäsenille, pelaajille, vanhemmille ja toimihenkilöille sekä ihan kaikille, että kiusaaminen ei millään tasolla ole oikein. Elämän jokaisella osa-alueella pitää voida olla oma itsensä, tulematta syrjityksi. Meillä kaikilla riittää tässä asiassa varmasti haasteita ja siksi halusimme myös lähteä mukaan – viesti on selvä, me OsPassa Emme Kiusaa, seuran koko johtokunta linjaa.

AC Oulussa kampanja nähdään jo osaksi seuran identiteettiä.

– Kampanjalla lähtee nyt jo neljäs vuosi käyntiin. Olemme saaneet valtavasti hyvää palautetta, mutta työ kiusaamista vastaan ei valitettavasti taida loppua koskaan – siksi jatkamme kärsivällisesti eteenpäin. Tulemme jälleen etsimään uusia suojelijoita sekä jalkautumaan kouluille ja työpaikoille, AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen kertoo.

Tutustu kampanjasivuihin!