Uutinen Edustus

AC Oulu ja Otto Salmensuu ovat solmineet kaksivuotisen pelaajasopimuksen, jossa on lisäksi yhden vuoden optio seuralla.

Otto Salmensuu pelasi viime kaudella alkuun Ykkösessä Salon Palloilijoiden riveissä, josta hän siirtyi heinäkuun siirtoikkunassa lainalle Raumalle Pallo-Iiroihin. Ennen Ykköstä nuori lahtelainen pelasi Salossa Kakkosta. 19-vuotias Lahden Reippaan kasvatti on todella nopea ja juoksuvoimainen laitahyökkääjä.

Hyvät fiilikset sopimuksesta, hieno mahdollisuus kehittyä ja ottaa seuraava askel uralla. AC Oulu on seura, jolla on selkeitä tavoitteita tulevaisuuteen ja strategia niiden saavuttamiseksi. Keskustelujen myötä seuran ilmapiiristä ja toimijoista on myös jäänyt positiivinen kuva.

Otto Salmensuu

Tulevalla kaudella tavoitteena on joukkueen menestys ja henkilökohtaisesti murtautua Veikkausliigan kokoonpanoon sekä pelata mahdollisimman paljon. Isommassa kuvassa tavoitteenani on tulevaisuudessa pelata eurooppalaisessa pääsarjassa huipputasolla.

Otto Salmensuu

Otto on tosi nopeajalkainen hyökkääjä, joka on vauhtiin päästessään vaikeasti pideltävissä. Halu oppia ja kehittyä myös hyvällä tasolla. Toivottavasti Otto saa ehjän talvikauden alleen niin pystyy varmasti taistelemaan  omilla vahvuuksillaan peliajasta ensi kaudella. 

Hienoa saada Otto AC Ouluun!

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen