Uutinen Edustus

AC Oulun otteluohjelma on päivitetty Liigacupin ja harjoitusotteluiden osalta. Harjoitusottelut käynnistyvät jo ensi viikolla ja Liigacup kuun lopussa. Yhteistyökumppani Kaleva näyttää otteluohjelmassa olevat kotiottelut livenä.

Otteluohjelmaa on päivitetty. Löydät sieltä nyt Liigacupin kolme lohkovaiheen ottelua ja harjoitusottelut alkuvuodelle. Liigacup käynnistyy jo tammikuussa 29.1. vierasottelulla SJK:a vastaan Seinäjoella. Sen jälkeen pelataan seuraavana lauantaina Vaasassa VPS:n vieraana ja Liigacupin lohkovaiheen ottelut päättyvät kotiotteluun KuPSia vastaan 12.2.

Jokaisesta lohkosta pääsee jatkoon kaksi parasta joukkuetta ja lisäksi kaikkien lohkojen kaksi parasta kolmosta. Puolivälierät ja välierät pelataan 26.2.-12.3.2022 ja finaali pelataan 19.3.2022.

Harjoitusottelut tälle vuodelle starttaavat jo ensi viikolla 15.1. kotiottelulla Veikkausliigaan noussutta Vaasan Palloseuraa vastaan. Vielä ennen Liigacupin otteluita 22.1. kohdataan kotiottelussa Ykkösessä pelaava pietarsaarelainen FF Jaro.

Tutustu ohjelmaan tästä.

AC Oulun yhteistyökumppani Kaleva näyttää kaikki edellä mainitut kotiottelut livenä heidän omassa palvelussaan: kaleva.fi/live