Uutinen Edustus

Veikkausliigan otteluohjelma on julkaistu. Runkosarja pelataan kaksinkertaisena, jonka jälkeen kuusi parasta jatkaa Mestaruussarjaan ja kuusi viimeistä Haastajasarjaan.

– Ohjelma on meidän kannalta ihan jees. Kaikki kohdataan kerran kotona ja vieraissa, joten ei valittamista. Hyvä, että alkuun tulee kaksi vierasmatsia – jää Raatin nurmella vähän enemmän aikaa palautua talvesta, päävalmentaja Jyrki Ahola toteaa.

– Otteluohjelman tekeminen ei ole todellekaan helppoa, vaikka joku saattaa toisin kuvitella. Jokaisella stadionilla on esteellisyyksiä, kaikilla seuroilla toiveita laidasta laitaan ja lisäksi pitää huomioida Veikkauksen ja TV-yhtiön toiveet. AC Oulu haluaa pelata kotona mahdollisimman paljon lauantaisin tai perjantaisin – näitä pelejä saatiin kohtuullinen määrä, joten kokonaisuutena olemme tyytyväisiä ohjelmaan, AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen kommentoi.

Otteluohjelma ladataan AC Oulun sivuille lähipäivinä ja siitä tehdään myös kalenteriversio, jonka jokainen voi ladata suoraan esimerkiksi omalle puhelimelle.