Uutinen Edustus

AC Oulu ja AC Oulu / OLS reservijoukkue kohtaavat tänään ensimmäisessä harjoitusottelussa. Ottelu alkaa kello 13.00 Garam Masala Areenalla. Sisäänpääsy vain Kausikortti+ ja VIP-kausikorteilla. Katsomo on sisäänkäynnistä katsottuna vasemmalla sivulla hallia. Kaleva näyttää ottelun suorana tilaajilleen.

AC Oulun kumpikin joukkue on nuorentunut viime kaudesta ja molemmat ovat harjoitelleet kolmisen viikkoa. Joulutauko alkaa edustusjoukkueella viikon päästä Kuopion reissun jälkeen ja reservi treenaa vielä viikon pitempään ennen lomia.

Tämän päivän ottelussa molempien valmennus on asettanut saman tyyppisiä tavoitteita. He haluavat nähdä omat pelaajansa pelissä, joka ei ole aivan sama asia kuin pelkissä harjoituksissa näkeminen. Edustusjoukkueellaa on tällä hetkellä yksi testipelaaja mukana ja reservijoukkueella on useampia pelaajia, jotka eivät vielä ole varmistaneet paikkaansa tulevan kauden kokoonpanossa.

Otteluun on varmasti turha alkaa miettimään suurempaa kilpailuasetelmaa, koska perusolettamus on, että Veikkausliigajoukkue voittaa Kakkosen joukkueen. Jos niin ei käy, niin siitäkään ei voi vetää vielä kovin suuria johtopäätöksiä suuntaan tai toiseen. Molemmat joukkueet ovat vielä raakileita ja kausi odottaa vasta tuloaan, eikä kevätauringosta ole vielä tietoakaan. Tänään valmennukset saavat tietoa ottelusta, miten kolmen viikon harjoittelu on tuottanut tulosta niin yksilö- kuin joukkuetasolla. Molemmat joukkueet ovat keskittyneet viimeisten viikkojen aikana perusasioiden harjoitteluun, jotka toimivat tukirakenteena sitten tulevalle kaudelle.

Kokoonpanot päivän otteluun.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko