Uutinen Edustus

AC Oulu kohtaa tänään Kokkolan Palloveikot harjoitusottelussa Garam Masala Areenassa. Ottelu alkaa kello 13.45 ja sisäänpääsy vain VIP- ja Plussa-kausikorteilla. Katsomoalue on areenan vasen reuna-alue ovesta sisään tullessa. Kaleva näyttää ottelun livenä tilaajilleen.

Tänään on AC Oulun kenraaliharjoitus Liigacupia ajatellen, joka pyörähtää käyntiin jo ensi viikon lauantaina kotiottelulla Ilvestä vastaan. KPV saapuu tänään harjoitusvastustajaksi ja luvassa on varmasti haastava ottelu, kun Ykkösen joukkue haluaa kaataa Veikkausliigajoukkueen. Viikko sitten kokkolalaiset kohtasivat SJK:n ja ottelu päättyi 2-2 tasapeliin.

Tämän päivän ottelusta on tavoitteena saada mahdollisimman hyviä tuloksia omasta harjoitellusta pelisysteemistä ja toiveena, ettei viime ottelun kaltainen telominen toistu keneltäkään, jotta päästään aloittamaan Liigacup ja KPV:n osalta Ykköscup ehjin pelaajin. AC Oulun riveihin todennäköisesti palaa maajoukkueen mukana viime viikon ollut Noah Pallas, joka on päässyt harjoittelemaan ensimmäisen viikon sitten joulutauon.

Tottakai on kiva palata ja en ois uskonut, että tulis näin kova ikävä. On kiva päästä takaisin ns. omaan kotiin ja nähdä taas pelikavereita. Tämä on mun seura ja mikseipä olisi kiva palata rakastamaansa työhön.

Kommentoi Noah Pallas paluuta takaisin Ouluun ACOTV:n otteluennakkossa.

Oululaisten joukkue on rakennettu sopimustilanteen osalta, mutta valitettavasti edelleen sama tilanne jatkuu, kuten viikko sitten, ettei kaikkia uusia vahvistuksia olla saatu maahan. Edelleen Yann Affi, Yanga Baliso ja Cristhian Valencia ovat poissa kokoonpanosta. Kuitenkin pientä valoa on näkyvissä tunnelin päässä, kun Balison kohdalla paperiasiat alkavat olla viimeistä silausta vaille valmista, joten hänet voidaan hyvällä tuurilla nähdä jo viikon päästä Laivastonsinisten riveissä. Edellä mainittujen pelaajien lisäksi poissa on Rasmus Karjalainen, joka loukkaantui viime lauantain harjoitusottelussa.

Jos oululaisten sopimustilanne on hyvä, niin uutiset Kokkolasta kertovat, että KPV:n joukkue on vielä hieman vaiheessa. Ainakin edellisviikonlopun ottelussa heillä oli mukana muutama testipelaaja, joten voidaan olettaa tilanteen olevan suurin piirtein saman myös tänään. 

Viime ottelusta opimme paljon. Pystyimme luomaan paljon maalipaikkoja, mutta olimme tehottomia. Tällä viikolla olemme yrittäneet työstää tuota asiaa. Tämän päivän ottelussa haluamme jälleen mitata omaa kehitystämme, mitä olemme harjoitelleet. Tunnen KPV:n valmentajan hyvin. Heillä on hyvä ja erinomaisesti valmennettu joukkue. He tulevat todennäköisesti prässäämään meitä kovaa ja se on meille tässä suhteessa kovempi vastus.

Kommentoi päävalmentaja Ricardo Duarte ACOTV:n otteluennakkossa.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko