Uutinen Edustus

AC Oulu ja Otso-Pekka Parkkila ovat solmineet kaksivuotisen pelaajasopimuksen, jossa on seuraoptio kaudesta 2026.

Otso-Pekka Parkkila on poikien maajoukkueen vakiokalustoa ja hänellä onkin jo kolmessa ikäluokassa 14 ottelua vyöllään kansainvälisissä otteluissa. 16-vuotias puolustaja pelasi viime kaudella enimmäkseen AC Oulu / OLS U17-joukkueessa, jossa hän pääsi nauttimaan seurahistorian ensimmäisestä SM-mitalista, kun junnuille ripustettiin hopeaamitalit kaulaan.

⁠Erittäin hyvät fiilikset sopimuksesta. AC Oulu on mennyt viime vuosina paljon seurana eteenpäin, joten on hienoa olla osa tätä seuraa. Olosuhteet harjoittelulle ovat kunnossa ja näen Oulun hyvänä paikkana kehittyä. Odotan tulevaa kautta innolla, koska pääsee näyttämään mihin pystyy miesten peleissä ja todella hyvin menneen viime kauden takia odotukset tulevasta kaudesta ovat suuret. 

Otso-Pekka Parkkila
AC Oulu / OLS – HJK U17 SM-sarjan päätösottelu Heinäpäässä. Kuvaaja: Iitu Lehtonen.

Tulevan kauden tavoitteet on pelata reservissä erittäin hyvä kausi ja tehdä veikkausliigadebyytti. Tulevaisuuden tavoitteena on liigaan murtautuminen ja sitä kautta pääsy isoimmille kentille.

Otso-Pekka Parkkila

Vasenjalkainen Parkkila pelasi jo viime vuonna reservijoukkueessa neljä ottelua, joissa kertyi myös mukava määrä minuutteja.

Otsis Parkkila on ikäisekseen todella varmaotteinen puolustaja. Vasenjalkaisuus on Otsiksen ehdoton valttikortti jalkapallolle omistautumisen lisäksi. Seuraava steppi Otsiksella on tehdä läpimurto meidän Ykköseen nousseessa reservijoukkueessa. Terveenä pysyessään hänellä on siihen hyvät mahdollisuudet ja siinä onnistuessaan Veikkausliigakaan ei ole enää kaukainen ajatus.

Erittäin iloinen, että Otsiksen kanssa päästiin yhteisymmärrykseen sopimuksesta!

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen