Uutinen Edustus

AC Oulun osakeanti on ollut käynnissä marraskuusta alkaen ja se päättyy kuluvan kuukauden viimeisenä päivänä. Nyt on siis loppukirin aika ja jokainen halukas voi merkitä osakkeita ja olla tukemassa AC Oulua kohti huippua.

Taustaa

AC Oulu Oy:n toiminta on ollut koko historiansa ajan tappiollista. Viimeisen kahden vuoden aikana yhtiössä on tehty kovasti töitä talouden tasapainoittamisen eteen. Kova työ on näkynyt hitaasti, mutta varmasti ja yhtiön hallituksen puheenjohtajan, Arto Ojan mielestä tilanne on parempi kuin koskaan aikaisemmin.

– Urheiluseuroilla ei Suomessa ole helppoa, sen tietää jokainen. Me olemme aikoinaan tehneet liian isoja kuluja, ennen varmoja tuloja ja se on ollut väärä tie. Rehellistä on sanoa, että yhtiön toiminta ei ole ollut millään tavalla kannattavaa. Urheilu- ja jalkapalloihmiset ja AC Oulun yhteisö on kuitenkin kantanut tätä hienoa seuraa eteenpäin. Taloustilanteemme on kehittynyt huomattavasti, mutta haasteita on yhä edessä, Oja kertoo.

Osakeannin tarkoitus

Osakeannin tarkoituksena on parantaa AC Oulun taloudellista tilannetta. Annista tulevilla varoilla parannetaan yhtiön tasetta ja tuodaan uutta pääomaa. Varoja käytetään tulevan joukkueen rakentamiseen, mutta myös muuhun toimintaan kuten lapsi- ja nuorisotyön sekä yhteiskuntavastuuseen.

– Tällä osakeannilla haemme tottakai pelimerkkejä tulevaisuutta ja ensi kesää ajatellen – haluamme rakentaa AC Oulusta vahvan seuran pitkällä aikavälillä, mutta tietysti vahvan joukkueen jo ensi kesälle. Osakeanti on tukemassa meidän muuta liiketoimintaa, kuten kausikorttimyyntiä ja yhteistyökumppanuuksia. Haemme siis tietynlaista lisäpanosta AC Oulua kannattavilta ihmisiltä – tämä on jokaiselle mahdollisuus osoittaa tahtoaan, Oja jatkaa.

Kuinka toimia

AC Oulun osakeantiin osallistuminen on helppoa. Jokainen voi maksaa halutun määrän osakkeita AC Oulun osakeantitilille omassa verkkopankissaan. Annin päättymisen jälkeen jokaiseen osakkaaseen otetaan yhteyttä, jonka jälkeen jaetaan myös osakekirjat halukkaille.

Lue lisää osakkeiden hinnoista ja tarkemmat osallistumisohjeet tästä>>

Pitkäaikainen kannattaja Jaakko Alavuotunki ACO TV:n haastattelussa

Haastattelussa Jaakko kertoo itsestään ja suhteestaan AC Ouluun. Mitä muistoja vuosien varrelta on tarttunut ja miltä näyttää tulevaisuus kannattajan näkökulmasta.

ACOTV

Yhteistyössä