Uutinen Edustus

OPS-junioreiden -99, -00 ja -01-syntyneiden tyttöjoukkueiden pelaajat myyvät arpoja AC Oulun loppukauden kotiotteluissa. Arvoista kerättävillä varoilla T99-01 joukkue lähtee vuonna 2012 yhdistetylle harjoitus- ja pelimatkalle Brasiliaan. 

Maanantaina pelattavassa AC Oulu-FC PoPa-ottelussa alkava yhteistyö saa kiitosta molemmissa leireissä.

– Todella hienoa, että tytöt pääsevät myymään arpoja AC Oulun kotiotteluihin. Raatissa pelejä on seurannut hienosti yleisöä ja paikalla on tietysti jalkapallohenkisiä ihmisiä, joille arpoja voidaan myydä, toteaa OPS-juniorit ry:n puheenjohtaja Anu Vihavainen.

– Yhteistyötä on ollut myös aikaisempina vuosina makkaran- ja lipunmyynnin sekä pallopoikien muodossa. Lisäksi AC Oulun myymästä Heinäpään Arina Areenan nimestä myös OPS-juniorit saavat osansa, Vihavainen jatkaa.

– Ensinnäkin on todella hienoa, että tytöt ovat päättäneet lähteä Brasilian matkalle. Siitä tulee heille varmasti ikimuistoinen reissu.Toivottavasti ihmiset innostuvat ostamaan arpoja, sillä palkinnot ovat todella hienot, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela viestittää.

Tytöt tulevat myymään viiden euron hintaisia arpoja ennen otteluiden alkua, otteluiden puoliajalla ja otteluiden loputtua myyntipisteiden läheisyydessä. Varaa siis mukaasi hieman taskurahaa ja ole tukemassa oululaista juniorijalkapalloa!

Arvoista saatu tuotto käytetään lyhentämättömänä OPS-j T99-01 -tyttöjoukkueen matkaan Brasiliaan.

Lisätietoja ja kaikki palkinnot löytyvät osoitteesta www.opsjuniorit.com/jalkapallojaosto/d-tytot-99-sininen-ja-valkoinen/futisarpa/