Uutinen Edustus

AC Oulun hyökkääjä Onni Suutari on solminut jatkosopimuksen kauteen 2024 asti.

AC Oulu ja Onni Suutari ovat solmineet jatkosopimuksen, joka pitää hyökkääjän seurassa kauden 2024 loppuun asti. Viime ottelussa ensimmäisen Veikkausliigamaalinsa tehnyt hyökkääjä on Raahesta lähtöisin ja hän tuli Ouluun OLSin B-junioreihin FC Raahesta.

Raahen härkänä tunnettu Suutari on hyvillä fiiliksillä jatkon suhteen ja on tyytyväinen siihen, että seura luottaa häneen nyt ja tulevaisuudessa.

Omat tavoitteet lähitulevaisuudessa on tehdä todellinen läpimurto Veikkausliigassa ja pitemmällä kaavalla pelata ulkomailla. Nämä tavoitteet toteutuu kovalla työllä ja hyvällä maltilla, koska aina tulee mahdollisuus näyttää mitä osaa.
Omat kehityskohteet ovat pääpelaaminen ja sijoittuminen kentällä vielä järkevämmin. Lisäksi pitäisi kehittää sitä, miten voisin olla vielä vaarallisempi maalintekopaikoilla.

Hyökkääjä Onni Suutari

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen on myös tyytyväinen jatkosopimukseen ja uskoo Suutarin nostavan entisestään tasoa Veikkausliigassa.

Onni on osoittanut ennakkoluulottomia otteita siitä lähtien, kun alkoi harjoittelemaan ja pelaamaan edustusjoukkueen mukana. Mahtava homma, että Onnin kanssa päästiin yhteisymmärrykseen uudesta sopimuksesta!

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen

Katso alla olevalta oottelukoosteelta Onni Suutarin ensimmäinen Veikkausliigamaali.

Onni on OSAOn ja Ekovirtauksen kummipelaaja.

ACOTV

Yhteistyössä