Uutinen Edustus

AC Oulun yhteistyöseura OLS:n pelaajakeskeisen ajattelun ja ART-filosofian toteuttaminen alkavat näkyä hiljalleen myös nuorten maajoukkuevalinnoissa. OLS:n B-nuorten SM-sarjajoukkueessa pelaavat Petteri Pietola (synt.1996) ja Akseli Kalermo (synt. 1997) ovat saaneet kutsun jo aiemmin ikäluokkiensa maajoukkuetoimintaan mukaan. Ensimmäiset maaottelutkin on poikien osalta jo pelattu. Akseli Kalermo toimi maaliskuun alun maaotteluissa Slovakiaa vastaan joukkueen kapteenina.

Tähän joukkoon saatiin lisäpelaajia, kun niin ikään OLS:n B-nuorissa pelaava Joonas Sulasalmi (synt.1996) sai kutsun U16 maajoukkueen leirille Eerikkilään yhdessä Akseli Kalermon kanssa. Petteri Pietola kuuluu myös U16 maajoukkueryhmään, mutta tällä kertaa hänet kutsuttiin leirin sijasta SPL:n tehoryhmän mukaan Eerikkilään. Tehoryhmän vastuuvetäjänä toimii Mixu Paatelainen ja tehoryhmään valittiin tässä vaiheessa vain 11 B-juniori-ikäistä pelaajaa Suomesta.

AC Oulu onnittelee OLS:a ja etenkin poikia hienosta työstä. Seurayhteistyö OLS:n ja Tervarit-juniorien kanssa toimii tällä hetkellä erittäin hyvin, luoden todella vankkaa pohjaa oululaiselle jalkapallolle ja AC Oululle. Tämän hetkinen oululaisuusaste AC Oulun joukkueessa ei siis ole sattumaan, eikä väliaikaista, vaan tarkoitus on kehittää toimintaa yhä paremmaksi kaikkien osapuolten toimesta.