Uutinen Edustus

AC Oulun yhteistyöseura OLS ja Profutbol järjestävät tulevana kesänä Oulussa Heinäpään nurmikentällä jalkapallotapahtuman tavoitteellisille pelaajille sekä valmentajille. AC Oulu on mukana tapahtumassa hakemassa niin ikään lisää valmennusoppia ja näkemystä koko organisaatioon.

Pelaajille:

Haluatko pelata kuin Messi, Xavi tai Iniesta? Haluatko kehittää taitojasi FC Barcelonan ja RCD Espanyolin metodeilla ja huippuvalmentajien johdolla? Nyt sinulla on siihen ainutlaatuinen mahdollisuus Oulussa.

Profutbol ja OLS järjestävät Catalan Professional Road Show 2013:n ?Oulussa su-ma 21.-22.7.2013 Heinäpään nurmikentillä. Jalkapalloleiri on kohdennettu vuonna 03-98 syntyneille, tavoitteellisille pelaajille. Valmentajina toimivat UEFA Pro ja A-valmentajat suoraan Espanjasta. Mukana myös maalivahtivalmennukseen erikoistunut valmentaja.

Pelaajien osallistumismaksu 220€, joka sisältääMacron harjoituspaidan, shortsit, sukat, collaripuvun ja pallon, leirin harjoituksineen ja luentoineen sekä välipalan.

Catalan Professional Road Show on avoin kaikille huipulle tähtääville pelaajille yli seurarajojen.?HUOM! Vain 150 ensimmäistä mahtuu mukaan, joten varaa paikkasi heti!

Ilmoittautuminen tästä>>

Valmentajille:

Haluatko kehittää taitojasi FC Barcelonan ja RCD Espanyolin metodeilla ja huippuvalmentajien johdolla?

Nyt sinulla on mahdollisuus saadavalmennusoppia suoraan Katoloniasta, tiki-takan synnyinseuduilta. Tule oppimaan futiksen uusimmat tuulet.

Catalan Professional Road Show on avoin kaikillevalmentajille yli seurarajojen.

Koulutuksen hinta vain 50 euroa.

Huom. Vain 50 ensimmäistä mahtuu mukaan, joten varaa paikkasi heti!

Ilmoittautuminen tästä>>