Uutinen Edustus

Kuten jo AC Oulun edellisessä kotiottelussa paikalla olleet katsojat tietävät, on AC Oulu lanseerannut uuden ACIAA-jalkapallojulkaisun.

ACIAA on AC Oulun ja oululaisen jalkapalloilun ympärille rakentuva sanomalehtijulkaisu, joka ilmestyy aina AC Oulun kotiotteluiden alla. Ilmaislehteä jaetaan ennen ottelupäivää Oulun keskusta-alueen vilkkaissa ravintoloissa, hotelleissa ja ostoskeskuksissa sekä luonnollisesti itse otteluissa Raatin stadionilla.

– Kyseessä on kaupunkilehden tyyppinen julkaisu, paljon on menty siis eteenpäin sellaisista otteluohjelmaläpysköistä, jollaisiin Suomessa on totuttu. Lehti painottuu AC Ouluun ja tulevan kotiottelun ennakointiin, mutta luvassa on asiaa muustakin urheilusta sekä oululaisista asioista, ihmisistä, kulttuurista ja ilmiöistä, kertoo AC Oulun toimistolla myynnin ja markkinoinnin parissa työskentelevä Juho Meriläinen.

ACIAA-lehden päätoimittaja on oululaisen urheiluelämän läpikotaisin tunteva Ari Stenius ja toimitussihteerinä sekä taittajana toimii Jaakko Alavuotunki. Avustajia on noin kymmenkunta.

– Iso kiitos lehden toteutuksesta kuuluu kannattajaryhmä Sinitähtien aktiivisille jäsenille, joiden panos on äärimmäisen suuri, Meriläinen sanoo.

Lehden levikki on 5 000 painosta ja lisäksi tuorein julkaisu on luettavissa myös AC Oulun verkkosivuilla, mikä lisää lukijamäärää merkittävästi.

Edellisen kotiottelun yhteydessä ilmestyneessä ensimmäisessä numerossa tutustuttiin muun muassa AC Oulu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Sakari Huikurin, 34 A-maaottelua pelanneen oululaisen Seppo ”Kilikki” Kilposen, oululaisen maalivahtilegenda Antti Niemen sekä OLS Jalkapallon valmennuspäällikkö Antti Pehkosen ajatuksiin. Mukana myös nuoren Matias Ojalan ja konkari Mika Nurmelan kiihkeä verbaalinen kaksinkamppailu!

Huom, mainostaja!

ACIAA-lehdestä on nyt mahdollisuus hankkia oiva mainospaikka yrityksellesi.
Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Toimitusjohtaja:
Kimmo Piispanen
P. 044 5555 555
[email protected]

Myyntineuvottelija:
Ilari Savonen
P. 044 9151 311
[email protected]

Toimistotyöntekijä:
Juho Meriläinen
P. 050 5011 030
[email protected]

(Toimitus)