Uutinen Edustus

Miesten Ykkösen kesäkuun pelaajaksi on valittu AC Oulun Mika Nurmela. Palloliiton maajoukkuevalmentajista koostunut valintaraati valitsi Nurmelan yhteensä 14 pelaajan joukosta.

Ykkösen seurat nimesivät omasta joukkueestaan ehdokkaan Ykkösen kuukauden pelaajaksi, ja valintaraati valitsi ehokkaista kuukauden pelaajaksi AC Oulun keskikenttäpelaaja Mika Nurmelan. Kokenut Nurmela on ollut joukkueensa johtohahmoja AC Oulun napattua kesäkuun aikana kolmesta ottelusta seitsemän pistettä. Nurmela oli muun muassa syöttäjänä neljässä AC Oulun kuudesta maalista.

Nurmela jakaa kunnian joukkueelle ja muistuttaa, että joukkueen matka on vielä kesken.

– Tämä on meille vain yksi välietappi matkalla kohti Veikkausliigaa. Tavoitteemme on nousta lokakuussa Veikkausliigaan ja siihen mennessä on luonnollista, että kuukauden pelaajavalinnat osuvat AC Ouluun, Nurmela tuumaa.

– Yksittäinen pelaaja ei kuitenkaan ole mitään, vaan se nousu tulee olemaan koko joukkueen palkinto. Tämä kertoo, että olemme joukkueena tehneet hyvää duunia ja pelanneet hyvin, 71 A-maaottelun mies jatkaa.

AC Oulun päävalmentaja Juha Malinen perusteli aikaisemmin Nurmelan valintaa joukkueensa kuukauden pelaajaksi sillä, että hän on näyttänyt nuoremmille pelaajille esimerkkiä niin otteluissa kuin harjoituksissakin. Ja ennen kaikkea asenne on ollut loistavalla tasolla.

– Nure on omalta osaltaan nostanut AC Oulun profiilia ja myös koko sarjan imagolle hän on tärkeä pelaaja, Malinen korosti.

Sarjajohtaja AC Oulun seuraava ottelu on kuluvan viikon sunnuntaina, jolloin linja-auto kaartaa Vaasaan Kiiston vieraaksi.