Uutinen Edustus

AC Oulu ja Noah Pallas ovat solmineet kaksi seuraavaa kautta kattavan pelaajasopimuksen.

Noah Pallas saapuu Ouluun Espoosta, jossa hän pelasi edellisen kauden FC Hongan akatemiassa Kakkosta. Laitapuolustajalla ei ole vielä kokemusta Suomen korkeimmalta sarjatasolta, mutta hänen omat tavoitteet ovat sitäkin korkeammalla.

”Ajatukset ovat tietysti korkealla tulevaisuuden suhteen. Minulla on ollut pitkään tavoite päästä Veikkausliigaan ja haluan näyttää itselleni sekä myös muille, että olen vähintään sen tasoinen pelaaja. Tiedän, että ensi kausi tulee olemaan henkisesti sekä fyysisesti raskas, mutta olen valmistautunut siihen.”, kommentoi Noah Pallas omia tavoitteitaan tulevaisuudelle.

20-vuotias Pallas pelasi Kakkosessa hyvän kauden ja on innoissaan tulossa pohjoiseen.

”Odotukset AC Oulua kohtaan ovat todella hyvät ja positiiviset. Hieno seura hienossa kaupungissa. Fasiliteetit ovat todella hyvät ammattiurheilijan näkökulmasta ja kaupunkina Oulu on todella makea paikka”, summaa Pallas odotuksiaan Laivastonsinisiä ja Oulua kohtaan.

Käpylän Pallon kasvatti on taitava vasenjalkainen laitapakki ja herättää odotuksia myös urheilutoimenjohtajassa.

”Noah Pallas pystyy pelamaan monipuolisesti laitapuolustajan roolia hyökkäyssuuntaan. Puolustussuuntaan myös riittävällä tasolla, mutta tällä osa-alueella pystyy kehittymään vielä kovasti. Hänellä on kaikki edellytykset terveenä pysyessään pelata ensi kaudella Veikkausliiga. Hienoa, että saadaan Noah tänne Ouluun!”, summaa Markus Heikkinen puolustajan valmiuksia Veikkausliigaan.