Uutinen Edustus

AC Oulu ja Niklas Jokelainen ovat solmineet kaksi seuraavaa kautta kattavan jatkosopimuksen.

Oman kaupungin pojan pelipaikka ja -rooli vaihtuivat alkukaudesta uuden valmennuksen tultua puikkoihin, mutta se ei ole menoa haitannut. 22-vuotiaalle keskikenttäpelaajalle tuleva kausi AC Oulussa on kuudes, jolloin hän on esiintynyt Laivastonsinisessä pelipaidassa. Ottajia olisi ollut muistakin seuroista, mutta päätös pysyä Oulussa Nikelle oli heti selvä.

Olen tosi iloinen jatkosopparista. AC Oulu on menossa seurana kovaa vauhtia eteenpäin ja on hienoa saada olla siinä mukana. Muutama seura oli kiinnostunut, mutta itselle oli heti selvää että haluan jatkaa Oulussa.

Keskikenttäpelaaja Niklas Jokelainen

Nikke on tehnyt kuluvalla kaudella neljä maalia, mutta valitettava loukkaantuminen sattui juuri ensimmäisten maalien jälkeen, kun hän upotti kaksi maalia Ilveksen verkkoon heinäkuussa Ratinassa.  

Tämä kausi on mennyt omalta osalta kohtuu hyvin, mutta toisaalta lisää tasaisuutta omaan pelaamiseen täytyy saada. Kesällä tullut loukki tuli ikävään saumaan, kun olin juuri päässyt hyvään vireeseen, mutta eiköhän se pian taas löydy uudelleen. Tälle kaudelle on vielä paljon pelattavaa, mikä on loistava juttu. Tulevaa kautta en vielä sen enempää halua miettiä, mutta töitä on tehtävä taas kovaa niin henkilökohtaisesti kun joukkueena, jotta menestytään entistä paremmin.

Niklas Jokelainen

Nuoresta iästä ja monesta kaudesta Laivastonsinisissä huolimatta Jokelainen on kerinnyt käydä vuosien saatossa muuallakin. Oulusta hän lähti nuorena poikana Stoke Cityn riveihin Englantiin ja palasi Ilveksen, JJK:n ja RoPS:n kautta kotiin AC Oulun paitaan kaudelle 2020.

Nikke Jokelaisesta on kehittynyt vuosien varrella monikäyttöinen peluri. Pystynyt nostamaan tasoaan AC Ouluun takaisin tullessaan vuosi vuodelta. Niken jatkosopimus on mahtava juttu!

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen