Uutinen Edustus

AC Oulu ja Narit Sarkkinen ovat solmineet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Narit Sarkkinen on Ajax Sarkkirannan kasvatti, jonka tie AC Oulu / OLS:n polulle on kulkenut myös Tervareiden kautta. 19-vuotias puolustaja jatkaa ensi kaudella AC Oulu / OLS -reservijoukkueen takalinjoilla, jossa hän on pelannut kaksi edellistä kautta.

Hyvät fiilikset saada sopimus AC Oulun kanssa. AC Oulu / OLS on ollut itselleni hyvä paikka kehittyä ja nähdä kuinka pärjään miesten peleissä. On hienoa nähdä, että aiemmat kaudet ovat osoittaneet taitoni ja pääsen taas kilpailemaan peliajasta. Hyvät taustat, valmentajat ja treeniympäristö takaavat varmasti kilpailullisen kauden uudessa ykkösessä.

Narit Sarkkinen
Narit Sarkkinen 2022. Kuvaaja: Iitu Lehtonen.

Tavoitteeni tulevalle kaudelle on saada ehjä hyvä kausi ja peliminuutteja ykkösessä. Oma tavoitteeni on myös parantaa samalla omaa kestävyyttä, jotta nään oman potentiaalini kokonaan. Tulevaisuudessa olisi aina mahtava päästä pelaamaan mahdollisimman isolle yleisölle, mutta kausi kerrallaan ajattelutavalla mennään ainakin vielä tässä vaiheessa.

Narit Sarkkinen

Narit ”Naksu” Sarkkinen on monikäyttöinen ja monipuolinen alakerran pelaaja. Naksu on ollut jo pari kautta reservijoukkueen riveissä. Kunnossa ollessaan ja armeijasta päästyään pystyy pelamaan omilla vahvuuksillaan myös Ykkösessä. Erittäin iloinen, että Naksu jatkaa joukkueessa.

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen