Uutinen Edustus

Veikkausliigan parhaimpiin keskikenttäpelaajiin lukeutuva Moshtagh ”Mosa” Hossein Yaghoubi ja AC Oulu ovat solmineet kahden seuraavan kauden kattavan pelaajasopimuksen.

Moshtagh Yaghoubija AC Oulu ovat solmineet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. Yaghoubipelasi kaksi edellistä kautta Helsingin IFK:ssa ja iski viime kaudella kolme maalia, joista yhden Raatissa. Mosa valittiin kauden päätteeksi Ruudun tähtipelaajaksi.

27-vuotiaalla keskikenttäpelaajalla on tosi hyvä ja helpottunut fiilis sopimuksen synnystä AC Oulun kanssa. Lisäksi mies saapuu Ouluun motivoituneena auttamaan joukkuetta unohtamatta omaa kehittymistään pelaajana.

”Ensi kauden tavoitteet ovat korkealla joukkueen menestymisen suhteen ja tavoite onkin saavuttaa sijoitus kuuden joukkoon. Olen voittajatyyppiä ja tahdon voittaa niin paljon pelejä kuin mahdollista. Tulevalla kaudella haluan auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon ja henkilökohtaisesti tavoite on parantaa viime kaudesta. Tavoitteenani on tehdä enemmän maaleja ja tehoja kuin edellisellä kaudella.”, kommentoi Mosa sopimusta ja odotuksia tulevalle kaudelle.

Mosa on pelannut aiemmin urallaan Suomessa SJK:ssa, HJK:ssa, RoPSissa ja FC Hongassa. Hän on myös pelannut Kazakstanin ja Latvian pääsarjoissa. Lisäksi Mosalla on kokemusta Venäjän U19 nuorten sarjasta.

”Olen älyttömän tyytyväinen, että jo vuosia Veikkausliigan parhaimpiin keskikenttäpelaajiin kuulunut Mosa tulee AC Ouluun. Hänen pallollinen taitonsa ja pelinäkemyksensä ovat ihan Veikkausliigan huippua. Lisäksi hän pystyy pelinlukutaitonsa ja aggressiivisuutensa ansioista voittamaan myös puolustussuuntaan hyvin tilanteita.”, kommentoi urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen.