Uutinen Edustus

Ensi kauden valmennustiimin rakentaminen on aloitettu ja ensimmäinen sopimus on valmis julkaistavaksi.

AC Oulu on käyttänyt option Mikko Isokankaan sopimuksesta koskien kautta 2024. Isokangas on luotsannut AC Oulun ja OLS:n yhteistä reservijoukkuetta Kakkosen C-lohkossa mallikkaasti. Reservi on tällä hetkellä sarjan kärjessä, kun 17 kierrosta on pelattu 22:sta.

Omasta puolesta tuntuu luonnolliselta jatkumolta olla mukana ensi kaudellakin. Olen erittäin tyytyväinen, että voin jatkaa edelleen seurassa ja jatkaa reservijoukkueen kehittämistä. Pelaajat ja seura ovat nyt tutumpia, joten seuraavan kauden suunnittelu ja toiminnan rakentaminen on helpompaa. Tarkoituksena on tietenkin myös, että tuleva kausi on entistä laadukkaampaa ja tehokkaampaa. Kuluva kausi on kuitenkin pahasti kesken, joten tällä hetkellä kaikki keskittyminen on nykyhetkessä ja seuraavassa ottelussa. Pelaajat ja valmennustiimi ovat tehneet kovasti töitä läpi kauden, mutta vielä on loppurutistus edessä.

AC Oulu / OLS -joukkueen päävalmentaja Mikko Isokangas

Reservin valmennustiimiin on tällä kaudella kuulunut Isokankaan lisäksi Rauno Ojanen, Rafinha ja Jani Luukkonen. Joukkueen arjen pyörittämisestä taustoissa ovat vastanneet Juha Mäkivierikko, Pasi Moilanen ja Jouni Pohjolainen.

Mikko ”Känö” Isokangas on tehnyt hyvää työtä reservin peräsimessä yhdessä valmennustiiminsä ja taustajoukkojensa kanssa, joten option käyttäminen ei ollut todellakaan vaikea päätös.

AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen

Reservijoukkueella on erittäin hyvät mahdollisuudet saavuttaa paikka ensi kaudelle Ykköseen, joka jakaantuu sarjauudistuksen myötä kahteen valtakunnalliseen sarjaan. Ykkösliiga tulee olemaan Suomen toiseksi korkein sarjataso ja Ykköstä tulee kolmanneksi korkein. Ykkösliigaan tulee kymmenen joukkuetta ja Ykköseen puolestaan 12. Kakkonen jatkuu edelleen kolmessa lohkossa, joissa on jokaisessa 10 joukkuetta.

Laivastonsinisten taival Kakkosessa jatkuu tulevana lauantaina Jyväskylässä FC Vaajakosken vieraana. Vaajakoski on sarjassa kakkosena ennen viikonlopun kierrosta, joten kyseessä on jännittävä kärkikamppailu.