Uutinen Edustus

Mika Nurmela pelaa loistokkaan uransa viimeisen kotiottelun kuluvan viikon sunnuntaina, kun AC Oulu kohtaa Raatissa Ilveksen kello 16:00 alkavassa ottelussa.

71 A-maaottelun mies on yksi kaikkien aikojen suomalaisista jalkapalloilijoista. Yli 300 ottelua ulkomaiden ammattilaiskentillä ja pelaaminen Mestarienliigassa ei ole arkipäivää jokaiselle suomalaispelaajalle. AC Oulu haluaa kunnioittaa ”Nuren” uraa ja elämäntyötä koko suomalaisen ja erityisesti oululaisen jalkapallon puolesta.

Konkarin viimeinen esiintyminen kotikaupungissa on edessä kuluvan viikon sunnuntaina. AC Oulu kohtaa Tampereen Ilveksen Raatin stadionilla kello 16:00 alkavassa ottelussa. Ottelun yhteydessä järjestetään myös Ballroom-tapahtuma, joka keskittyy luonnollisesti Nurmelan uraan ja sen päättymiseen. AC Oulu odottaa otteluun paljon yleisöä – pääsyliput kannattaakin hankkia etukäteen ennakkomyyntipisteistä.

AC Oulu on tänään aloittanu sosiaalisen median kampanjan. Sen tarkoituksena on kerätä ihmisiltä mielipiteitä, kommentteja, muistoja ja kuvia Nuresta tunnuksella #KiitosNure. Kampanjaan voi osallistua Facebookissa, Twitterissä sekä Instagramissa.

Lue lisää Ballroom-tapahtumasta tästä>>

Uusin ACIAA-lehti käsittelee Nuren uraa>>

ACOTV

Yhteistyössä