Uutinen Edustus

AC Oulu ja Mehdi Hetemaj ovat solmineet parin kuukauden mittaisen sopimuksen, jossa on optio loppukaudesta. Pelaajasopimuksessa on myös testijakso, joka kattaa ainakin kolme seuraavaa ottelua.

Itävaltalaistoppari on jo hetken aikaa harjoitellut joukkueen mukana ja hän on ollut vuodenvaihteesta lähtien ilman sopimusta, joten hän on vapaa siirtymään jo nyt seuraan.

25-vuotias puolustaja pelasi vielä viime syksynä Maltan korkeimmalla sarjatasolla Mosta FC:n riveissä yhdeksän ottelua. Nyt Ouluun saapunut pelaaja kertoo olevansa mielellään seurassa ja hänet on otettu vastaan hyvin joukkueeseen.

Testijakson aikana annan kaikkeni joukkueen eteen, kuten yleensäkin ja yritän auttaa joukkuetta voittamaan. Toivottavasti se johtaa loppukauden sopimukseen.

Puolustaja Mehdi Hetemaj kertoo omista tavoitteistaan testijaksolle.

Mehdi Hetemaj saapuu ihan uusiin maisemiin, mutta tavoitteet tulevasta ovat kuitenkin selkeät.

En tiennyt AC Oulusta juurikaan, mutta juteltuani parin kaverin kanssa, jotka pelaavat Suomessa ja kertoivat vain positiivisia asioita seurasta. Toistaiseksi kaikki on mennyt hyvin ja olen hyvilläni täällä olosta. Kaudesta odotuksia ovat, että pysyn terveenä ja tavoitteena on pelata niin paljon kuin mahdollista.

Mehdi Hetemaj kertoo ajatuksistaan Ouluun saapumisesta ja tavoitteistaan kauden suhteen.

Mehdi on päässyt hyvin joukkueeseen sisälle lyhyessä ajassa. Pitkä pelaamattomuus ei ole toistaiseksi näkynyt hänen otteissaan harjoituksissa. Hienoa, että Mehdi tarttui ennakkoluulottomasti meidän tarjoamaan haasteeseen.

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen