Moku Katarauna Oulun Konttivuokraus Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB UKI Arkkitehdit Kraton Allin matala Temrex PLC

Matias Ojala Mixu Paatelaisen Huuhkajaryhmässä Komia III-turnaukseen

1.2.2012 17:58 Uutinen

AC Oulun nuori lupaus Matias Ojala on valittu Suomen A-maajoukkuevalmentaja Mixu Paatelaisen ryhmään helmikuun toisella viikolla pelattavaan Komia III-turnaukseen. Seinäjoella pelattavassa turnauksessa on mukana myös toinen paljasjalkainen oululainen, entinen AC Oulun pelaaja Jarkko Hurme.Vuonna 1995 syntynyt Ojala on Huuhkajaryhmän kuopus (Tapani Pikkarainen)

 

Paatelaisen 20 pelaajan ryhmässä on ainoastaan kolme A-maajoukkuekokemusta omaavaa pelaajaa. Ryhmässä on paljon nuoria pelaajia, joiden odotetaan tulevaisuudessa nousevan A-maajoukkuetasolle. Vuonna 1995 syntynyt Ojala on valitun joukkueen nuorin pelaaja. 1986 syntynyt Hurme edustaa ikänsä puolesta joukkueen kokenutta kaartia. Ojala ja Hurme ehtivät pelata AC Oulun paidassa yhtä aikaa Veikkausliigassa vuonna 2010 sekä harjoituskauden 2011 ennen Hurmeen siirtymistä Turkuun ja TPS-paitaan.

Ojalaa pidetään yhtenä Suomen lahjakkaimmista nuorista pelaajista ja hän on kuulunut jo vuosia eri ikäkausimaajoukkueiden vakiokalustoon. Hurme muistetaan parhaiten "Vintiöistä" eli vuoden 2003 alle 17-vuotiaiden MM-kotikisajoukkueesta.


Jarkko "Jakke" Hurme pelaa lujaa, mutta puhtaasti (Tapani Pikkarainen)


Veikkaus
© 2019 AC Oulu.
Miesten Ykkönen