Uutinen Edustus

AC Oulu ja brasialainen Retro Football Club Brasil ovat sopineet Marcos “Marquinhos” Andren lainasta Laivastonsinisiin vuoden loppuun asti.

21-vuotias hyökkääjä omaa jo kokemusta Euroopasta, oltuaan lainassa Ukrainan pääsarjan kärkipään joukkueessa SK Dniprossa viime syksystä tähän talveen. Ennen Dniproa Marquinhos pelasi Red Bull Bragantinon U20-joukkueessa kyseisen ikäluokan Brasilian valtakunnallista pääsarjaa, osavaltion otteluiden ja turnausten lisäksi.

Olen erittäin luottavainen, että voin auttaa omilla suorituksillani joukkuetta maaleilla sekä tehopisteille ja pystymme taistelemaan sarjan kärkisijoista. Tavoitteenani on saavuttaa hyviä tuloksia Oulussa, joiden avulla auttaa joukkuetta sekä joukkuekavereita.

Marcos Andre
Marcos Andre.

Seura osoitti kiinnostusta ja luottamusta minuun, joten tartuin tilaisuuteen. Lopulta kaikki meni nopeasti maaliin.

Marquinhos

Marquinhos on nopea hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan kaikilla hyökkäyspään pelipaikoilla. Läpimurto aikuisten tasolla on vielä tekemättä, mutta omaa potentiaalia pelata tulevalla kaudella Veikkausliigaa hyvällä tasolla. Tuo lisää tarvittavaa kilpailua meidän hyökkäyspäähän, ja muista hieman erilaisena pelaajaprofiilina tuo lisää vaihtoehtoja joukkueen pelaamiseen. Toivotaan, että Marquinhos pystyy sopeutumaan joukkueeseen ja uuteen ympäristöön vaivattomasti.

Erittäin tyytyväinen, että lopulta päästiin kaikkien osapuolien kanssa yhteisymmärrykseen Marquinhosin lainasiirrossa AC Ouluun!

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen