Uutinen Edustus

AC Oulu ja innovaatiokumppani Codemate ovat luoneet seuralle oman mobiilisovelluksen. Uunituoreessa fanisovelluksessa pitkältä ajalta tuttu Voimapelaajan valinta siirtyy nyt yleisön päätettäväksi. Jatkossa sovellusta tullaan kehittämään erityisesti kannattajilta ja yhteistyökumppaneilta saadun palautteen perusteella.

Ajatus omasta sovelluksesta on kutitellut AC Oulun takaraivossa jo pitkään. Teknologian avulla on tarkoitus tuoda seuraa, kannattajia ja yhteistyökumppaneita yhä lähemmäs toisiaan.

Sovelluksen takaa löytyvä Codemate on oululainen digitaalisia palveluita kansainvälisesti tuottava yritys. Myötätuulessa purjehtiva teknologiatalo on ollut AC Oulun yhteistyökumppani kaudesta 2015 alkaen. Laivastonsinisten Tähtipelaajiin kuuluva Codemate on lähestynyt kumppanuutta innovatiivisesti – esimerkiksi kaudella 2017 yritys rekrytoi työntekijöitä AC Oulun avulla.

Uusi faniappi astuu nyt pelikentälle ensiesiintymiseen. Jatkossa uusia mahdollisuuksia avautuu käyttäjien palautteen myötä. Kannattajien halutaan aktivoituvan mukaan jakamaan ideoitaan sovelluksen tulevalle kehityspolulle. Faniappi tarjoaa tällä hetkellä näyttävän laivastonsinisen ilmeenlisäksi tietoa tulevista ja menneistä otteluista, AC Oulun pelaajat, sarjataulukkosekä otteluiden aikana tapahtuvan Rönkän Voimapelaaja-äänestyksen

– Oma sovellus on ollut meille pitkäaikainen haave ja nyt se toteutuu, joten tunnelmat ovat korkealla. Kuten todettua, haluamme kehittää sovellusta käyttäjien ja kumppaneiden ehdoilla. Tulevaisuudessa sovelluksessa voisi esimerkiksi kerätä fanipisteitä eri tavoin ja sitä kautta saada rahanarvoisia etuja. Uskon, että parhaat ideat ovat vielä tulossa, AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen hekumoi.

Codematella yhteistyö AC Oulun kanssa on koettu palkitsevaksi.

– Rohkeus toteuttaa uusia visioita ja vahva yhteisöllisyys inspiroi meitä kumppanuudessa. Seuran mobiilisovelluksen ääreltä löytyi meille kotoisa tontti olla viemässä AC Oulun palveluita uudelle tasolle. Lähdimme testaamaan tätä ideaa ensin Voimapelaaja-sovelluksella parissa kesäkuun ottelussa ja siitä homma kulkikin sitten vauhdikkaasti eteenpäin. Itse faniappi toteutettiin elokuun aikana ja tässä sitä nyt ollaan hienon hetken äärellä – tehtiin yhdessä luurista laivastonsininen!, innostuu Codematen liiketoimintapäällikkö Vesa-Matti Suorsa.

Sovellus on ladattavissa iOS- ja Android-laitteille sovelluskaupoissa.

AC Oulu – KTP perjantaina 14.9. klo 18.30 – alakouluikäiset veloituksetta

Faniappi ja Rönkän Voimapelaajaäänestys ovat ensimmäisen kerran käytössä kotiottelussa perjantaina 14.9. AC Oulu saa vieraakseen Raattiin KTP:n Kotkasta klo 18.30.

Erittäin tasaisessa Ykkösessä, kyseessä on jälleen kerran supertärkeä ottelu, sillä voitolla AC Oulu jatkaisi taistelua jopa sarjan voitosta!Otteluun alakouluikäiset veloituksetta!

ACOTV

Yhteistyössä